מבזקים
סרוגים
בתגובה לליכוד

יש עתיד תוקפים: "הפקיר את אזרחי ישראל למותם"

ביש עתיד השיבו להודעת הליכוד בה הכחישו את הצהרת יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד וטענו כי הוא משקר ותקפו בחזרה: "מי שבמשמרת שלו הפקיר את אזרחי ישראל למותם, ראוי שייקח אחריות ויתפטר"

יש עתיד תוקפים: "הפקיר את אזרחי ישראל למותם"
יש עתיד תוקפים: "הפקיר את אזרחי ישראל למותם" צילום: לפיד (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)

מפלגת יש עתיד הוציאה הודעה בתגובה להודעת הליכוד בה הכחישו את טענות יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד וקראו לו :שקרן". יש עתיד תקפה את נתניהו וטענה כי הוא הפקיר את אזרחי ישראל למותם.

בהודעה שהוציאו נכתב: "מי שבמשמרת שלו הפקיר את אזרחי ישראל למותם, ראוי שייקח אחריות ויתפטר". עוד הוסיפו: "נתניהו התעלם מכל האזהרות ועושה הכול כדי לברוח מהקמת ועדת חקירה ממלכתית, כדי שלא נראה את הפרוטוקולים שהוא מצייץ עליהם".

לפיד חשף: האזהרות של ראש השב"כ והמזכיר הצבאי לפני ה-7.10
לפיד חשף: האזהרות של ראש השבצילום: לפיד חשף: האזהרות של ראש השב

הליכוד: "נתניהו לא קיבל שום התרעה על המלחמה"

כאמור המתקפה הזו מגיעה לאחר שבליכוד הגיבו לעדות הנרחבת שנתן יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד לוועדת החקירה האזרחית לאירועי ה-7.10 וטענו כי הוא משקר וכי חרף טענותיו ראש הממשלה בנימין נתניהו לא קיבל התרעה המזהירה מאירועי ה-7.10

בהודעה שהוציא הליכוד נכתב:  "יאיר לפיד שוב משקר. ראש הממשלה נתניהו לא קיבל שום התרעה למלחמה בעזה – לא חודש לפני ואפילו לא שעה לפני ה-7 באוקטובר. ההפך הוא הנכון והפרוטוקולים מוכיחים זאת".

עוד הוסיפו: "לפיד שהכניס את הפועלים מעזה ונתן גז בחינם לנסראללה תוך הבטחה שהדבר ימנע מלחמה, הוא האחרון שיכול להטיף מוסר בענייני ביטחון".

בנימין נתניהו הליכוד יאיר לפיד יש עתיד

גלו עוד כתבות

החליקו לגלות עוד

סיימתם! אין עוד כתבות להצגה