מזכ"ל האו"ם אנטוניו גוטרש ממשיך בקו שלו נגד ישראל, והבוקר (חמישי) הוא שוב תקף את ישראל וגינה את מבצע 'מחנות קיץ' בו צה"ל פועל בצורה נרחבת לחיסול מוקדי הטרור ביהודה ושומרון.
גוטרש: "קורא להפסקה מיידית"
בציוץ שפרסם בחשבון הטוויטר שלו כתב גוטרש: "ההתפתחויות האחרונות בגדה המערבית הכבושה, כולל פעולות צבאיות רחבות היקף, מדאיגות מאוד". גוטרש הוסיף וקרא לישראל להפסיק את המבצע: "אני מגנה בחריפות את אובדן החיים, כולל של ילדים, ואני קורא להפסקה מיידית של פעולות אלו".
דנון: "המטרה- סיכול פיגועים בהכוונה איראנית"

בתגובה, שגריר ישראל באו"ם דני דנון ענה לו ותקף: "מאז ה-7 לאוקטובר איראן פועלת במרץ כדי להכניס ליהודה ושומרון אמצעי חבלה מתוחכמים שמיועדים להתפוצץ במרכזי הערים בישראל. מדינת ישראל אינה יכולה לשבת בחיבוק ידיים ולהמתין למחזות של אוטובוסים ובתי קפה שמתפוצצים במרכזי ערים".
"פעילות כוחות צה״ל ביו״ש מיועדת למטרה ברורה של סיכול פיגועים ופעולות טרור בטרם יציאתם לפועל בהכוונה איראנית".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אנדר וויגין
שיישחט הלוואי אמן!!!!!!!!!
17:36 21.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר