שרת התחבורה מירי רגב עוררה היום (שלישי) סערה כאשר חשפה בציוץ שפרסמה ברשת X את המיקום המדויק מבצע החילוץ של החטוף פרחאן אקאדי – בניגוד להנחיות הצנזורה הצבאית, שהתירה לפרסם רק שהמבצע התרחש בדרום הרצועה. הציוץ נמחק לאחר כ-40 דקות.

בציוץ רגב כתבה כי היא "מברכת את צה"ל והשב"כ על חילוצו של פרחאן אל-קאדי. ברוך שובך הביתה. נמשיך לפעול על מנת להחזיר את כל חטופינו, לא נקבל הטפות מוסר מהאו"ם ונמשיך להילחם ולהפעיל לחץ בלתי פוסק, צבאי ומדיני עד להשבת על חטופינו".

כזכור, מוקדם יותר דובר צה"ל דניאל הגרי התייחס בהצהרה מיוחדת למבצע החילוץ והבהיר כי הכוחות ממשיכים להילחם בנחישות בשטח. "ישנם פרטים נוספים שלא אוכל לפרסם בשלב זה, זה יקח זמן" אמר. "עליכם לגלות אחריות ולא להפיץ פרטים אודות המבצע. קודם כל מפאת ביטחון חטופינו וגם ביטחון כוחותינו וגם ביטחון המדינה."