הזמר הישראלי עידן עמדי התייחס לסערת הטקס הממלכתי לציון אירועי ה-7.10, ותקף את מארגנת הטקס, השרה מירי רגב בעקבות דבריה אמש בתדרוך שנתנה לעיתונאים.
"אותם עם אותם שברים"
הזמר שכזכור גם נפצע במהלך המלחמה בעזה, העלה סטורי בחשבון האישי שלו בו פרסם מחדש את דבריו של חנוך דאום בנושא וכתב: "זה לא 'רעשים,, זה האחים והאחיות שלנו. כלל מי שהגיע לדרום ב-7.10 תהה בסתר ליבו, אם יזכה לחזרו למשפחתו ואוהביו. בשדרות, בכפר עזה, באופקים ובבארי. אותו עם. אותם שברים. אותו געגוע".
כאמור עמדי מצטרף לשלל הביקורות כנגד השרה רגב, העיתונאי והסופר חנוך דאום הודיע אמש כי ינחה את הטקס הפרטי של המשפחות השכולות ומשפחות החטופים. בדבריו הביע ביקורת על הצהרתה של השרה מירי רגב, שטענה כי המחאה נגד הטקס הממשלתי היא "רעש".
רגב: "לא אמרתי את זה על המשפחות השכולות"
יש לציין כי מירי רגב הכחישה שאמרה על המשפחות השכולות- 'רעש' והסבירה: "תוכלו להיווכח שאמירתי כי אני מתעלמת מרעשי רקע, כוונה להשמצות שאני מקבלת ושתוקפים אותי. (כולל ההשוואה המרושעת לסינוואר), באף שלב לא נאמרה אמירה כזו כנגד משפחות שכולות ומשפחות חטופים".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מה דעתך בנושא?
31 תגובות
3 דיונים
להחליף את הגרב. חחח
כמה זמן לא כובס הגרב?
13:04 25.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לא להגיב לטימטום
חבל לבזבז על אחת כזו אנרגיות. אוהבת להיות בכותרות. היא שליחה של הבוס וסגניתו.
13:03 25.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מירי
שישתוק עדיף. מציג עצמו כחיל היחידי המהולל .אנחנו בעד מירי רגב.שב בשקט !
06:54 25.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעקב
הרי יש הד גדול לדברים שלך. איפה האחריות שלך? אתה מגיב לליצן על דבריו במקום להתקשר למקור ( השרה רגב) ואז להגיב. לפרסם מפעל הפיס זה גרוע יותר מלבקר את השרה גם אם...
הרי יש הד גדול לדברים שלך. איפה האחריות שלך? אתה מגיב לליצן על דבריו במקום להתקשר למקור ( השרה רגב) ואז להגיב. לפרסם מפעל הפיס זה גרוע יותר מלבקר את השרה גם אם היא התכוונה לכך ( והיא לא) קשוט עצמך ולאחר מכן קשוט אחרים.
המשך 20:47 24.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
xr
/
17:05 24.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עופר
רגב,למרות רעשי הרקע של השמאל הקנאי,מסתבר שמירי רגב היא כנראה אחת משרי התחבורה הטובים והיעילים ביותר שקמו למדינה,פעלתנית וחדשנית עם כושר תפקוד והפעלה מרשים ביותר!
06:49 24.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חחח
בתגובה ל: עופר
אנחנו לא בחודש אדר
18:25 24.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רון גלילי
בהמה גסה
19:07 23.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רוי
נימאס מהרגב הזו, דייייייייי! תיתעסקי בתחבורה בילבד!
17:43 23.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בלה
פתאום את מדבר על אחדות , אין לך בושה צבועה שאין כמוך
16:39 23.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורי
"אין לי ילדים?" (מה עשו לילדים שלך?) "אין לי הורים?" (מה עשו להורים שלך?) שוב את מסיתה?
16:10 23.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר