חדשות

מירי רגב תוקפת: "חלק מערוצי התקשורת בחרו לשקר לציבור"

השרה מירי רגב תקפה חלקים בתקשורת בטענה שסילפו את דבריה. השרה הבהירה: "לא השוויתי את טקסי הקיבוצים לטקס הזיכרון הישראלי-פלסטיני"

(מירי רגב (צילום: חיים גולדברג, פלאש 90))

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מירי רגב, תקפה את התקשורת לאחר שהותקפה בעקבות הטענות כי השוותה בין הטקס אותו מתכננים לעשות כאלטרנטיבה לטקס הממלכתי. רגב הכחישה את הדברים וטענה כי בתקושרת סילפו את דבריה.

רגב פתחה ואמרה: "היום קיבלנו עוד עדות חיה לכך שחלק מהתקשורת מסלף, מפלג ומוציא דברים מהקשרם. צפו בדברים שאמרתי ותראו שבניגוד לפרסום, לא השוויתי את טקסי הקיבוצים לטקס הזיכרון הישראלי-פלסטיני".

רגב נגד התקשורת
רגב נגד התקשורת| צילום: הסרטון שרגב פרסמה בתגובה לביקורות (ללא רדיט)

רגב המשיכה וטענה: "כמו כן תוכלו להיווכח שאמירתי כי אני מתעלמת מרעשי רקע, כוונה להשמצות שאני מקבלת ושתוקפים אותי. (כולל ההשוואה המרושעת לסינוואר), באף שלב לא נאמרה אמירה כזו כנגד משפחות שכולות ומשפחות חטופים".

"מתוך תדרוך של שעה שאני מדברת על אחדות וחיבור, שאני מבינה את הכעס והביקורת ומדברת על שלושת הערכים שמנחים אותי לקיום הטקס; זכרון, גבורה ותקווה. בחרו חלק ערוצי התקשורת לסלף את הדברים ולשקר לציבור".

מירי רגב
מירי רגב| צילום: הסרטון אותו מירי רגב פרסמה תגובה להתקפות נגדה (ללא קרדיט)

"שימו לב-שני הסרטונים שמוכיחים את השקר, האחד לא הייתה שום השוואה לקיבוצים ולטקס הישראלי- פלסטיני . ולא הייתה שום אמירה על רעשי הרקע למשפחות השכולות או משפחות בכלל

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

43 תגובות
41
יעקב הצהוב
24.08.24

שיקום אחד מה-64 של המלא מלא ויגיד חטאנו, פשענו, נרדמנו בשמירה,האסון קרה במשמרת שלנו ואנו אחראים....כלום ושום דבר. זה תמיד התקשורת, בג"צ, היועצת,המחאה, גנץ, לפיד....אנחנו זהב טהור וכל השאר אשמים.

הצטרפו אלינו