מבזקים
סרוגים

טלי גוטליב: "אם הייתי יכולה הייתי יורקת על הרצפה לעברו"

באתרים השונים פורסם כי חלק מהחטופים נהרגו מאש צה"ל, ח"כ טלי גוטליב זעמה על כך וכתבה: "אם הייתי מסוגלת הייתי יורקת בבוז לרצפה לעברו של מי שהעז להוציא אמירה כזו"

חני אדרי | חדשות סרוגים
ט"ז אב התשפ"ד
טלי גוטליב: "אם הייתי יכולה הייתי יורקת על הרצפה לעברו"
טלי גוטליב: "אם הייתי יכולה הייתי יורקת על הרצפה לעברו" צילום: יונתן זינדל/פלאש90

חברת הכנסת טלי גוטליב התייחסה היום (שלישי) לתחקיר שפורסם בחדשות ובו נטען כי: חלק מהחטופים נהרגו מאש צה"ל, והתרעמה על הניסוח.

"צמרת צה"ל בעוד תידרוך שערורייתי וחסר אחריות שמטרתו להבהיל את הציבור וליצור לחץ לקידום עסקה מופקרת שממילא סינוואר לא מסכים לה. דו"צ מתדרך כי להערכת צה"ל חלק מהחטופים נהרגו מאש צה״ל. את זה הוא מפרסם היום, בזמן מלחמה, לאחר שחרור הירואי של גופות חטופים, ותוך ניהול מו"מ עם אויבינו".

עוד הוסיפה גוטליב: "אם הייתי מסוגלת הייתי יורקת בבוז לרצפה לעברו של מי שהעז להוציא אמירה כזו שפוגעת בחוסן ובמורל הצהלי. מישהו בצמרת צה״ל ממש משתדל לפגוע ברוח הלוחמים, והכל כדי לשרת נרטיב של סיום מלחמה בטרם נצחון.‏עם צמרת צהל שעסוקה בתבוסתנות אי אפשר לנצח".

 

חטופים טוויטר טלי גוטליב תחקיר צה"ל