חדשות

אחרי הפרסום של חמאס: אמו של אופיר צרפתי ז"ל במסר לצוות המו"מ

אחרי שחמאס פרסם את התמונה של גופתו של אופיר צרפתי ז"ל, אמו רישל הגיבה ופנתה לצוות המו"מ בקטאר: "מה שחשוב היום זה שהעסקה המתגבשת תצא לפועל ותצליח"

((צילום: מטה משפחות החטופים))

רישל צרפתי, אמו של החטוף אופיר צרפתי ז"ל, הגיבה הערב (חמישי) לפרסום של חמאס שהציג את תמונת בנה וטען כי נרצח בשבי – זאת למרות שגופתו חולצה מעזה בנובמבר האחרון. בדבריה פנתה לצוות המו"מ שנמצא בפסגה בקטאר וקראה לפעול לעסקה לשחרור החטופים הנותרים.

"אחרי עשרה וחצי חודשים של מלחמה קשה וכואבת, החמאס החליט היום לפרסם תמונה של אופיר" אמרה רישל. "אני בוחרת לא להסתכל על התמונה שהחמאס פרסם ולזכור את אופיר כמו שהוא היה: גבר מושלם, חתיך, חייכן, מאושר ולא כמו שהחמאס החליט בלוחמה פסיכולוגית מתועבת לעשות היום".

רישל צרפתי
רישל צרפתי| צילום: (צילום: מטה משפחות החטופים)

"מה שחשוב היום זה שהעסקה המתגבשת תצא לפועל ותצליח. ישנם 115 חטופים שחייבים לחזור הביתה – החיים לשיקום והחללים לקבורה יהודית ראויה" הוסיפה. "מה שחשוב היום זה שהצוות יצליח ויעשה הכל כדי להצליח ולחזור הביתה עם עסקה, כי כולם צריכים לחזור הביתה, כולם כולל כולם. ועכשיו".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3 תגובות
3
שירי מנתניה
16.08.24

איזה כאב, איזה חוסר אונים, בא לי למות.

הצטרפו אלינו