"משעמם לי": הורים, הנה כמה פעילויות מגניבות לחופש הגדול - סרוגים

"משעמם לי": הורים, הנה כמה פעילויות מגניבות לחופש הגדול

"אמא, אבא משעמם לי!", הורים, נמאס לכם לשמוע את המשפט הזה 20 פעם ביום? אז הנה כמה פעילויות שיעבירו לכם את החופש הגדול בנעימים | בהצלחה!

חדשות סרוגים
"משעמם לי": הורים, הנה כמה פעילויות מגניבות לחופש הגדול
  (Olesia Bilkei/ שאטרסטוק)

החופש הגדול כבר בעיצומו ואם אתם הורים אין מצב שאתם לא שומעים את המשפט: "אמא, אבא, משעמם לי!", 20 פעם ביום. אז הנה לכם כמה רעיונות מגניבים וחינמיים שתוכלו לעשות עם הילדים ולהעביר את ימי החופש בנעימים.

אטרקציית מים

אז איזה ילד לא אוהב להתרטב, להשתובב בבריכה או בים ואפילו להשפריץ קצת על אחותו הקטנה. אבל אנחנו יודעים כמה קשה ללכת לים או לבריכה, חום נוראי, מאות ילדים הצובאים על מגלשה קטנטונת, ובכן, מצאנו לכם את הפתרון האולטימטיבי. מזרקות מים.

תוכלו להגיע למספר פרקים כשאתם לבושים, לחלוץ נעליים וקדימה למים. המזרקות נותנות לנו את החוויה הרטובה אך ללא כל הפרוצדורה מסביב. וסמכו עלינו שבעונת הקיץ, אחרי סיבוב בפארק המים, כבר תתייבשו לחלוטין.

רשימת הפארקים בהם תוכלו למצוא מזרקות מרעננות: 

פארק חי העמק עפולה, פארק מעגן הדייג חיפה, כיכר העצמאות מזרקת האורות בעיר נתניה, ספורטק נווה זמר ברעננה, פארק דרום בגבעת שמואל, מזרקת המאה בפארק הלאומי רמת גן, פארק יד לבנים פתח תקווה, נמל תל אביב, מזרקות במרכז שפיר ראש העין,

פארק טדי בירושלים, פארק ענבה מודיעין, טיילת חוף לידו אשדוד, פארק קנדה שדרות, מזרקת גרנד קניון מערבי באר שבע, המזרקה המוזיקלית באילת. כמובן שיש לברר חניה והאם הפארק פתוח באותו היום או סגור לצורך הופעה.

עוד באותו נושא

הורים לילדים: קבלו את הפארקים הכי שווים לחופש הגדול


3

הרפתקה במטבח

את שעות אחר הצהריים החמות, תוכלו לבלות במטבח, מצוידים בסינרים ולצאת עם הילדים לחוויה קולינרית מדהימה. ראשית, בשביל להכניס את הילדים לאווירה, הצטיידו בטושים, דפים לבנים בגודל A4, מספריים ודבק.

הניחו דף אחד לפני כל ילד כשהוא מונח לרוחב. כתבו את שם הילד במרכז הדף וקשטו כרצונכם. גלגלו את הדף סביב ראשו של הילד והדביקו כך שיתקבל לכם גליל חלול המותאם לשמש ככובע שף. ניתן לקחת דף נוסף, לגזור בו עיגול על פי הקוטר של הגליל שנוצר ולהדביק בראש הגליל. והנה לכם כובע שף.

ניתן להצטייד בתבנית המתאימה לארטיקים, לטחון במעבד מזון כל פרי שבא לכם, כגון אבטיח, מנגו, תותים ועוד, להוסיף מייפל או כל ממתיק אחר, להעביר לתבנית, להכניס מקל ארטיק, להקפיא – והנה לכם ארטיק בריא שנעשה במו ידם של הילדים שלכם.

ניתן גם לטחון שרוול של ביסקוויטים, להמיס חבילה אחת של שוקולד, לערבב יחד עם שברי הביסקוויטים, ולגלגל לכדורי שוקולד. להעצמת החוויה, קחו מספר צלחות ובכל אחת תניחו משהו אחר. סוכריות צבעוניות, קוקוס, שברי בוטנים ועוד, ותנו לילדים לקשט כאוות נפשם.

זמן יצירה

מכירים את המדבקות האלו שנדבקות לחלון ויוצרות צבעים מרהיבים עם השתקפות קרני השמש? כך תכינו אותם לבד בבית יחד עם הילדים. לצורך הכנתם עליכם להצטייד בדבק לבן, סבון כלים, מכחול, צבעי מאכל/גואש ושקף/ניילונית.

קחו מספר כוסות כמספר צבעי הגואש שברשותכם, ערבבו 3 לחיצות של דבק לבן יחד עם מעט גואש ומעט סבון כלים עד לאיחוד. עם מכחול ציירו צורה שהיא תהיה המדבקה שלכם, איזה שתרצו על גבי השקף. הקפידו ליצור אותה אחידה וללא חורים.

הניחו לייבוש של לילה שלם, וכעת קיבלתם מדבקות שמתנתקות בקלות ותוכלו לתלות אותן על החלונות בבית.

אז יאללה, תתחילו ליהנות ושיהיה חופש מהנה ובריא!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו