חדשות

אילה חסון בהלם: "סיפור חמור ברמה מטורפת"

אילה חסון, מתייחסת להדלפת הסרטונים משדה תימן בו נראית, לכאורה, התעללות במחבל נוח'בה: "אתה צריך להיות קרימינל כדי להשיג חומרים במצב כזה"

אילה חסון. יונתן זינדל פלאש90
אילה חסון. יונתן זינדל פלאש90 | צילום: (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

אשת התקשורת והמגישה אילה חסון, מתייחסת להדלפת הסרטונים משדה תימן, בו נראית, לכאורה, התעללות במחבל נוח'בה, ואומרת כי זה גרם לחיילי צה"ל נזק גדול בעולם.

בראיון לרדיו 'גלי ישראל', אמרה חסון: "יש כאן חבורה שלא רואה בעיניים. יש כאן סיפור חמור ברמה מטורפת. עוד לא ראיתי משפט שנחרץ דינם של החיילים בו – עוד לפני שהחל משפט, כמו במקרה הזה".

לדבריה: "היו אלף דרכים אחרות להתנהל בפרשה הזו כולל אופן המעצר. זה נשגב מבינתי. מה שבטוח שאתמול אחרי הופעת הפצ"רית בדיון בוועדת חוץ וביטחון – היא הייתה מעורבת בסיפור הזה מהרגע הראשון באופן אישי".

עוד אמרה חסון: "תראו מה זה גרם בעולם, איך זה ליבה את האנטישמיות נגדנו. זהו, בכל העולם חיילי צה"ל שווים לאנסים. מי מדליף חומרי חקירה? יש כאן חבורה שלא רואה בעיניים! אני הייתי כתבת משפט, אף פעם במעצר ימים לא דולפים חומרי חקירה, אתה צריך להיות קרימינל כדי להשיג חומרים במצב כזה".

תגובות

171
103
אור לגויים
12.08.24

כל רוצח שנתפס זה גורם לו נזק תדמיתי הפרסום של הסרטונים זה סילוק המוגלה מהגוף. מזה שנים איילה חסון מבולבלת. לדעתה גילוי פושעים ופרסום פשעיהם מחליש את למדינה לכן אסור לדבר על זה. ההיפך איילה! הפרסום מאפשר לנקות את המורסה. הוא מאפשר לשפוט פושעים ולחזק את צהל. אם שרי הממשלה תומכים בפושעים, אזי חשוב שידעו זאת בכל העולם, כי זו התנהלות חריגה והעולם הנאור רוצה לדעת שהוא חולק איתנו את אותם הערכים, לפני שהוא שולח מטוסים ליירט את כטב"מים מאירן. והכי חמור! יש לנו טבח תשעה באב שהביא עלינו ראש ממשלה שחיזק את החמאס מאז היווסדו ומאז הטבח הוא ממשיך לשבת על כסאו, בורח מאחריות ומביא עלינו אסון אחר אסון. וזה לא נושא מספיק חשוב לביביסטית חסון לדון בו ולדרוש את העמדתו של נתניהו לדין בגין רשלנות פושעת!! לא חשוב מה נתניהו יעשה האשמים יהיו, ברק, גלנט, גנץ, איזנקוט, אולמרט ושרון!!

102
אור לגויים
13.08.24

אני בהלם, איילה חסון נחשבת לעיתונאית?? הפרסום של הסרטונים זה סילוק המוגלה מהגוף. מזה שנים איילה חסון מבולבלת. לדעתה גילוי פושעים ופרסום פשעיהם מחליש את למדינה לכן אסור לדבר על זה. ההיפך איילה! הפרסום מאפשר לנקות את המורסה. הוא מאפשר לשפוט פושעים ולחזק את צהל. אם שרי הממשלה תומכים בפושעים, אזי חשוב שידעו זאת בכל העולם, כי זו התנהלות חריגה והעולם הנאור רוצה לדעת שהוא חולק איתנו את אותם הערכים, לפני שהוא שולח מטוסים ליירט את כטב"מים מאירן. והכי חמור! יש לנו טבח תשעה באב שהביא עלינו ראש ממשלה שחיזק את החמאס מאז היווסדו ומאז הטבח הוא ממשיך לשבת על כסאו, בורח מאחריות ומביא עלינו אסון אחר אסון. וזה לא נושא מספיק חשוב לביביסטית חסון לדון בו ולדרוש את העמדתו של נתניהו לדין בגין רשלנות פושעת!! לא חשוב מה נתניהו יעשה האשמים יהיו,

1
אנדר וויגין
24.08.24

אור לגויים: ואנחנו בהלם ממך: אנטישמי נאצי כמותך נחשב ליהודי??????????

2
עדינה לוי
13.08.24

איילה חסון צודקת במיליון אחוז...מבהיל!!למכור את החיילים בנסיד עדשים..מעניין מי אתה?? מתחבא אחרי המקלדת...תתבייש!חסר פטריוטיות..בגלל דעות כשלך ישראל במצב כזה!!בור

3
גוי
13.08.24

מי אתה עוכר ישראל אותך וכמוך צריך לתלות בכיכר העיר

4
ריקי
13.08.24

אין שכל אין דאגות לא נורא אתם מיעוט שהולך ומצטמצם ב"ה

5
ארז
14.08.24

סתם הצעה. אפשרי לעצור בצורה מכובדת, כיאה לחיילי צה"ל, גם אם חטאו, לחקור בלי פרסום, לנהל משפט הוגן להגיע לתוצאות ורק אז לפרסם ?? למי היה אנטרס למעצר כוחני? לפרסם סרטון מפוברק? להתקשר למחבלים כדי להפליל את חיילי צה"ל? זו התנהלות אחראית??? קוראים לזה עבריינות!! אבל בפרקליטות הצבאית בטוחים שהם חסינים!!! רק לא הבנתי איך הגעת מזה לנתניהו?? גם בעבריינות של הפרקליטות הוא אשם?

101
יעקב דינור
13.08.24

וואו. היא בהלם? מצאה אסלות מזהב בבית של ביבי מחכה לתחקיר על האסלות מזהב בבית של ביביצ'סקו