המותג הקולינרי מאסטר שף נכנס לראשונה לקטגוריית התבשילים האישיים ומשיק סדרת תבשילי נודלס להכנה מהירה "מאסטר שף TIK-TAK"  עם שני טעמים: עוף ובקר, שמגיעים עם מכסה להכנה קלה ונוחה.

הכנת התבשילים מהירה, תוך 3 דקות ויש לכם ארוחת צהריים, והמכסה מאפשר סגירה נוחה בזמן ההמתנה שלכם. השם 'טיק טק' מתקשר לקלות ומהירות הכנת התבשילים, שמתאימים לכל מי שמחפש פתרון מייד לארוחה טעימה.

אם יצא לכם פעם לנסות את מותג 'מנה חמה' של אסם, הטעם מאוד דומה לתבשילי הנודלס שלהם, ונראה כי היתרון היחיד של מאסטר שף טיקטק הוא באמת המכסה הנוח של הקופסא, במקום שתצטרכו לדאוג איך לכסות אותה בזמן ההמתנה.

התבשיל מכיל 60 גרם ונמצא תחת כשרות של בד"צ בית יוסף. ניתן להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ, ברשתות המזון בחנויות המובחרות במחיר של 6.00-6.90 ש"ח (על פי CHP).