ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקר היום (ד׳) בבסיס הקליטה והמיון בתל השומר, ונפגש עם מתגייסים לחיל השריון ולחיל ההנדסה הקרבית.
במהלך הביקור אמר ראש הממשלה: ״אני נמצא עכשיו בבסיס קליטה ומיון עם חיילים שהתגייסו היום לשריון ולהנדסה הקרבית. אני מאחל לכם הצלחה גדולה מאוד, שמרו אחד על השני ושמרו על המדינה שלנו".
לדבריו: "אנחנו ממשיכים קדימה לניצחון. אני יודע שאזרחי ישראל נמצאים בדריכות, ואני מבקש מכם דבר אחד – לשמור על אורך רוח וקור רוח. אנחנו ערוכים הן להגנה והן להתקפה, אנחנו מכים באויבינו ונחושים גם להגן על עצמנו״.
"אנחנו נותנים לכם את הגיבוי המלא"
עוד אמר ראש הממשלה למתגייסים: ״אני רוצה קודם לומר מילה לחיילי צה"ל בסדיר ובמילואים: אתם הגב של האומה. אנחנו נותנים לכם את הגיבוי המלא, אנחנו גאים בכם, אנחנו מצדיעים לכם, אנחנו מגבים אתכם בכל צעד ובכל שעל".
ואתם שמצטרפים היום, אתם מצטרפים היום לדור הניצחון. אתם מצטרפים לשני חילות שהיינו נוהגים לשיר אחרי מלחמת ששת הימים: 'השריון עשה היסטוריה׳ – וגם הנדסה קרבית. היום השריון וההנדסה הקרבית עושים היסטוריה. פשוט משנים את פני המערכה.
אתם מובילים את ההכרעה בתמרון הקרקעי, וכולם, כל מי שחשב שעבר זמנם ובטל זמנם, כולם היום מורידים את הכובע ואומרים ׳עבודה מדהימה׳. אתם באים לזרוע ההכרעה של מדינת ישראל״.
מה דעתך בנושא?
6 תגובות
0 דיונים
יוסף סגל
נתניהו מספיק לקשקש סשגל לך מעץ כוף מפה
02:23 08.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורן
גם ב7 באוקטובר היינו מוכנים. איך אפשר להירגע עם מטה כללי עלוב כזה
19:15 07.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דני
הכל ספיגה הכלה וקונספציה הגיעה העת להחליף את הממשלה בחירות . מספיק ליכוד אין יותר על מה לבחור בליכוד
15:20 07.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שליח של אשת איש
אז למה אתה בבונקר עם0ם המשפחה שלך לפני כן היה בר כוכבר ואלוהים שלח לו נחש חחחח
15:15 07.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תחשבו טוב ...
אם השקרן בן שקרן מבטיח לכם שקט , ובטחון ... תחשבו 10 פעמים לפני שאתם קונים את הזבל שמלאך החבלה מוכר לכם ...
14:47 07.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אזולאי שולי
לשחרר את החיילים העצורים בגלל נוחבות מתועבים במידי!!!זה גיבוי מלא
14:28 07.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר