ישראל במלחמה היום ה-303. צה"ל מעדכן כי התיעוד של הפיצוץ בכביש עכו נהריה הוא ככל הנראה של מיירט שהחטיא את המטרה והתפוצץ סמוך לתחנת דלק.
"בהמשך לדיווח על נפילת כלי טיס בלתי מאויש מוקדם יותר היום בכביש 4 דרומית לנהריה, מתחקיר ראשוני של האירוע עולה כי מדובר בנפילת מיירט שהחטיא את המטרה ופגע בקרקע. כתוצאה מהנפילה נפגעו מספר אזרחים, האירוע מצוי בתחקיר", נאמר בהודעת דובר צה"ל.
מצלמות האבטחה חושפות את רגע הנפילה במרכז כביש בנהריה.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בסרטון נראה הכביש הומה במכוניות חולפות שלפתע זוהתה נפילה ישירה על הכביש שגרמה לפיצוץ גדול. כעת מתברר שלא מדובר בכטב"מ אלא בחלק מיירט שהתפוצץ על הקרקע.
בתוך כך, המרכז הרפואי גליל ידווח כי לבית החולים הובאו 19 פצועים שנפגעו כתוצאה מפיצוץ כטב"ם. אחד הפצועים, בשנות ה30 לחייו, הגיע עם פגיעות רסיסים, מוגדר במצב אנוש והוכנס לניתוח (נכון לעכשיו, מוגדר פלוני אלמוני). פצוע נוסף, כבן 65, מוגדר במצב בינוני לאחר שנפגע מרכב במהלך אזעקה בעת רכיבה על אופניים. שאר הפצועים מוגדרים במצב קל (כולל שני נפגעי חרדה).

מה דעתך בנושא?
7 תגובות
0 דיונים
הדובר
באחריות הרצי הפושע, 2 כטבמ”ים נכנסו לאיזור נהריה. מיירט אחד נפל בנהריה. הרצי פושע ! על הרצי לעמוד לדין 100%.
18:16 06.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הרצי עוצר לוחמים
הרצי שולח חיילי מצ”ח לעצור לוחמים, 29.07.2024 הרצי שולח חיילים להרוס בתים של ישראלים , בשעה שממול יש וילות של ערבים לא חוקיים . הרצי משחרר 30 עצירים בטחונים. 11.06.2024
18:16 06.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הדובר
לעצור את הרצי ולהעמידו לדין ! באחריות הרצי הפושע, 2 כטבמ"ים נכנסו לאיזור נהריה. מיירט אחד נפל בנהריה. הרצי פושע ! על הרצי לעמוד לדין 100%.
18:15 06.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הדובר
הרצי פושע ! על הרצי לעמוד לדין 100%.
18:15 06.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הדובר
פיטורין של הרצי ! זו הנקודה. תוציאו את הרצי, תראו איך הבטחון חוזר, והצפון בטוח. היום !
18:14 06.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הגננת מגן חלם
בואו נשלב ידיים ומחכה יפה עד שהם יפגעו בנו או שהמיירטים יפספסו את הטילים... בואו. למדנו בין שצריך לשבת יפה. ורק אם יצליח להם להרוג אותנו אז נתקוף להם בתור...
בואו נשלב ידיים ומחכה יפה עד שהם יפגעו בנו או שהמיירטים יפספסו את הטילים... בואו. למדנו בין שצריך לשבת יפה. ורק אם יצליח להם להרוג אותנו אז נתקוף להם בתור עונש כבד כמה בניינים ריקים. טוב??.
המשך 17:26 06.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ש
למה מחכים ????
16:58 06.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר