אחרי התחקיר: דובר צה"ל חושף את המצב האמיתי של חמאס - סרוגים

אחרי התחקיר: דובר צה"ל חושף את המצב האמיתי של חמאס

דובר צה"ל דוחה את הטענות בתחקיר של CNN, לפיהן ארגון הטרור הרצחני חמאס הצליח לשקם מחצית מהגדודים שלו: "גדודי חמאס אינם יכולים לתפקד עוד כמסגרת צבאית"

חדשות סרוגים
אחרי התחקיר: דובר צה"ל חושף את המצב האמיתי של חמאס
  (צילום: אבשלום ששוני / פלאש90)

דובר צה"ל מגיב לתחקיר של רשת CNN, לפיו ארגון הטרור הרצחני חמאס הצליח לשקם מחצית מהגדודים שלו, ומבהיר כי מדובר במצג שווא.

בהודעת דובר צה"ל נכתב: "בהמשך לפניות כתבים בנושא התחקיר שפורסם ב-CNN, מהמודיעין והממצאים בשטח רובן של חטיבות חמאס פורקו. הערכה היא כי מרבית הגדודים נמצאים ברמת כשירות נמוכה ואינם יכולים לתפקד עוד כמסגרת צבאית".

עוד נמסר כי "הטענות המובאות בכתבה חוטאות להישגים של הכוחות בשטח, ומייצרות מצג שווא של מצב חמאס בעזה".

"מפקדי צה״ל ולוחמיו, עושים לילות כימים להשגת מטרות המלחמה ומגיעים להישגים חסרי תקדים בלחימה מול ארגון הטרור חמאס", לשון ההודעה.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו