חדשות

בעקבות התרעה מיידית: צה"ל נערך לפיגועי חדירה בשרון

בעקבות מידע מודיעיני שהתקבל אצל השב"כ הוקפצו מספר פלוגות ליישובי קו התפר בשרון בכדי לתגבר את האבטחה ולמנוע פיגועי חדירה ופשיטות כהפקת לקחים מהשבעה באוקטובר

בעקבות התרעה מיידית: צה"ל נערך לפיגועי חדירה בשרון
צילום: צילום: פלאש90

בעקבות התרעה מיידית שהתקבלה במערכת הביטחון על כוונה של מחבלים מטול כרם לבצע פיגועי חדירה ופשיטה על יישובים בקו התפר שבאזור השרון, הוקפצו בימים האחרונים מספר פלוגות מפיקוד העורף ומגדוד אריות הירדן לתגבר את האבטחה ביישובים.

על פי הדיווח של דורון קדוש בגל"צ, ההתרעה המיידית נכנסה לאחר החיסולים בלבנון ובאיראן, בעקבות מידע מודיעיני שהתקבל אצל השב"כ על כוונתם של חמאס ואיראן להסיט את תשומת הלב בישראל ליהודה ושומרון ולעורר אינתיפאדה שלישית, ובכך למנוע מתקפה ישראלית בלבנון.

אמש (ראשון) אמר דובר צה"ל תא"ל הגרי בהצהרתו כי "במהלך השבת נערכו כוחות צה״ל ושב״כ מול התרעה על חוליית מחבלים במרחב טול כרם, היא הייתה בדרכה להוצאת פיגוע ראווה בציר או ביישוב. בסגירת מעגל מהירה, כלי טיס חיסל את החוליה של חמשת המחבלים שהיו בתוך רכב, בדרכם לפיגוע".

דובר צה"ל מעדכן: תרגיל של פיקוד העורף יתקיים בראש העין

עוד אמר: "לא מעט מהאמל"ח המגיע ליהודה ושומרון מגיע מאיראן. זה שנים שאיראן מחמשת ומממנת ארגוני טרור ברחבי המזרח התיכון, ובין היתר מבצעת בתשתית הברחת מטענים לשטח ישראל לפיגועי טרור כנגד אזרחים. צה"ל ושב"כ סיכלו כבר לא מעט פיגועים שבהם הוחדרו מטענים מדגם קלימגור לשטח המדינה. אנחנו נחושים להמשיך ולפעול כנגד הטרור האיראני בכל מקום".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

5
4
דודו מרכז. שפוי
05.08.24

היי. מזה. מר. מר. ליברמן. חולם. חולמות לילה. אם. ואם. הלק. דפר. כלום. ושום. דבר. פקה. הלק. כך. את. לפיד. הפיון תלבשו. מדיים. תצאו. לצפון. לעזור. בביטחון. וקצת. להיות. באזור. ולא רק להסית. ולפלג. אתם. לא. תהיו. בשלטון רשעים. ובוגדנים. ישירו. בחוץ. ונקמנים. תישתו. ביחד. ווטקה. תוכלו חמוצים. ביחד. אם. יעלון. החמוץ.

1
גולנצ'יק
05.08.24

קודם כל אני מדווח עליך למוסד שלך שברחת. דבר שני כל השמות שכתבת בתגובה לא קובעים כלום רק החבר שלך הסמרטוט רצפה של אשתו קובע. לגבי עזרה בצפון ובדרום אני מזכיר לך שיאיר גולן השמאלן נסע עם האוטו הפרטי שלו לחלץ אנשים ודוד ביטן הבטטה ישב בבית קפה עם הפרלמנט של העבריינים שלו

3
דוד פאר
05.08.24

אולי גם להקים מבצעי חיסול בתוך אירן לגיס אנשים מתנגדי המשטר לחמש אותם פיגועי ראווה פיצוצי אוטובוסים

2
אסתריקה
05.08.24

הם המחבלים מתכננים להיכנס לארץ עם רחמנים השם ישמור. צבא תתעוררו שלו יכנסו עם רחמנים ויהרגו אזרחים.בבקשה ממכם

1
איריס בר נור
05.08.24

אנו חייבים לדבר בשפתם ולשחק אותה הביריון השכונתי די במשך שנים מאז הקמת הציונות אנו ניפגעים ותמיד היו פיגועים לכן אני חושבת שאנו צרכים להיות עם היד על הדופק ולהיות על המשמר תמיד כמו שגולדה מאיר זל אמרה ברגע שנניח את נישקנו הושמד ברגע שהם יהיו את נישקם יהיה שלום הלואי יהי שלום והחטופים יחזרו כולם מאחלים אבל בנתיים הם לא רוצים אותנו פה לכן אנו חייבים להיות מאוחדים כי אין לנו ארץ אחרת