השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הגיע הבוקר (ראשון) לזירת הפיגוע בחולון בו נרצחו בעל ואישה כבת ושני אזרחים נוספים נפצעו.
בשיחה עם כתבים הדגיש השר את החשיבות בנשיאת נשק: "אני משתתף בצער המשפחות, מאחל החלמה מלאה לפצועים. המלחמה שלנו היא לא רק מול איראן, אלא גם כאן ברחובות. בדיוק בשביל זה חימשנו את עם ישראל: יותר מ-150,000 רשיונות נשק בשמונת החודשים האחרונים, פתחנו מאות כיתות כוננות, חיזקנו את המשטרה, אנחנו גם פועלים בבתי הסוהר כדי להרתיע את אותם מחבלים".
"אני חייב להגיד ישר כח גדול לשוטרים הגיבורים שחתרו למגע. יכל להיות כאן אסון הרבה יותר גדול, אבל השוטרים שלנו מנוסים, מלומדים – חתרו למגע, וניטרלו את המחבל. ואני רוצה להגיד לאזרחים: שאו נשק. לא סתם פתחנו עוד ועוד כיתות כוננות וחימשנו אותן. שאו נשק – זה מציל חיים".
השר בן גביר אמר לקצין שניטרל את המחבל: ״הצלת כאן רבים. זה אירוע קשה מאוד, הצלת הרבה מאוד אנשים. אנחנו גאים בך. באים בתגובה המהירה של המשטרה כאן. באמת, רק להמשיך עם הדריכות והעירנות, אני חושב שזה מכפיל כוח, כל כיתות הכוננות והנשקים. אנחנו באמת גאים במה שעשית, עשית עבודת קודש שמצילה אנשים. תודה לכם״.
מה דעתך בנושא?
8 תגובות
0 דיונים
דורון
חלוקת נשק לכל דיכפין ללא פיקוח של ממש מי האישיות שינפקו לו נשק יהיו לכך השלכות שליליות , לא בטוח שחלוקת נשק חסרת אחריות לכולם תמגר את הטרור מה שיכול לקרות...
חלוקת נשק לכל דיכפין ללא פיקוח של ממש מי האישיות שינפקו לו נשק יהיו לכך השלכות שליליות , לא בטוח שחלוקת נשק חסרת אחריות לכולם תמגר את הטרור מה שיכול לקרות חלילה ארועי טבח שאינם טרור לאומני כמו שקרה בתיכון קולולומביין
המשך 07:04 05.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
השטינקר הלאומי
הפשיעה רק עולה ... אין ביטחון פנים.... מי השר לביטחון פנים? הדוגמן השמן מהטיקטוק ששמירת שבת אצלו זה רק המלצה....
06:58 05.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
המדליף
ולהאשים את כל העולם ואשתו... כבוד השר בן גביר יתחיל באמת לטפל במצב לצערי התפכחתי ולא נראה לי שהוא מסוגל
11:05 04.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חני
בן גביר יודע איך להפוך את ישראל למקום בטוח יותר! נשק אישי = הגנה עצמית = הצלת חיים
11:02 04.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צבי
רפורמת הנשק של בן גביר יכולה להציל חיים ולהפוך את ישראל למקום בטוח יותר. עם נשק אישי, נוכל להיות מוגנים ולהרגיש בטוחים יותר.
10:57 04.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דודו
צריך להזכיר לגביר שכל הפיגועים הם בזכותו. המשך בדרך זו ויהיו עוג נרצחים. כל הכבוד לגביר
10:55 04.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אפרת
רפורמת הנשק האישי של בן גביר מבטיחה להגן על אזרחים. זו זכות בסיסית שמגיעה לכולנו. נשק אישי יהפוך את ישראל לבטוחה יותר. הגנה עצמית היא הדרך להרגיש בטוחים ברחובות.
10:51 04.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ברק
לדעתי היה צריך להוסיף איזשהי השתתפות בצער המשפחות השכולות..קצת יצא מנותק ופוליטי
10:03 04.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר