מאותת להאג? המשפט שדובר צה"ל שוב בחר להבליט
בצה"ל ממשיכים להבהיר לקהילה הבינלאומית כי הוא נוקט צעדים רבים על מנת לצמצם את הפגיעה באזרחים: "חמאס מפר באופן שיטתי את הדין הבין-לאומי, תוך ניצול אכזרי של מוסדות אזרחיים"

(צילום: עבד רחים קטיב\פלאש 90)
צה״ל הודיע כי תקף באמצעות מטוס קרב של חיל האוויר ובהכוונת מידע מודיעיני של אמ״ן, שב״כ ופיקוד הדרום, מחבלים שפעלו במתחם בית הספר ״דלאל״ בשכונת שג׳אעיה בעיר עזה. המתחם שימש את ארגון הטרור חמאס כמקום מסתור למחבלים ולמפקדים בארגון. במתחם זה תוכננו פעולות טרור כנגד מדינת ישראל.
בדובר צה"ל שבים ומדגישים את עניין צמצום הפגיעה באזרחים: "טרם התקיפה ננקטו צעדים רבים בכדי לצמצם את הסיכוי לפגיעה באזרחים, לרבות שימוש בחימוש וחוזי מדויק ומידע מודיעיני נוסף. ארגון הטרור חמאס מפר באופן שיטתי את הדין הבין-לאומי, תוך ניצול אכזרי של מוסדות אזרחיים והאוכלוסייה כמגן אנושי לפעולות טרור".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
2 תגובות - 1 דיונים
מיין לפי
1
כל מי שמאותת להאג ולאום ולאויבים מסביב
בן מאיר | 01-08-2024 18:21
שיפנה את מקומו לטובים ממנו, ויש הרבה כאלה וילך לעבוד ישירות בהאג באום וצל כל אויבינו ללא מסכות והצגות כאילו דואג לעם ישראל. מושחתים נמאסתם
השאלה היחידה היא
בניש | 01-08-2024 19:12
אם אתה טיפש, משיחי הזוי ומגלומן או סתם חסר אחריות