חדשות רדיו

אחרי זריקת הבקת"ב: הרשות השנייה בצעד נגד גלי ישראל

על רקע זריקת בקבוק תבערה לביתו של בעל השליטה בערוץ 12, הרשות השנייה פתחה בהליך הפרה לרדיו "גלי ישראל" בגין התבטאויותיו של אבי רצון כנגד בעלי ועיתונאי ערוצי הטלוויזיה המסחרית

אחרי זריקת הבקת"ב: הרשות השנייה בצעד נגד גלי ישראל
צילום: אבי רצון (מתוך עמוד הפייסבוק של גלי ישראל)

אחרי זריקת בקבוק תבערה לביתו של דוד ורטהיים, הרשות השנייה פתחה בהליך הפרה לרדיו "גלי ישראל" בעקבות מספר תוכניות בהגשתו של אבי רצון, בהם התבטא המגיש כנגד בעלי ועיתונאי ערוצי הטלוויזיה "קשת 12 "ו-"רשת 13".

למשל, בתוכניתו ששודרה ביום 09.06.24, התייחס ל"מבצע ארנון" לחילוץ החטופים, שנערך יום קודם לכן, תוך העברת ביקורת על אופי הסיקור ואי מתן קרדיט נאות לראש הממשלה בערוצי הטלוויזיה המסחריים "קשת 12 "ו-"רשת 13.

בשידור אמר, בין היתר: "תקשיבו היטב בעניין נתניהו… את זה לא יספרו לכם בערוצים של בלווטניקוש ושל דוד ורטהיים. אותו דוד ורטהיים, הבעלים של ערוץ 12, זה שאנחנו מתפללים שבמסגרת עסקה כלשהי עם החמאס, הוא – דוד ורטהיים, רעייתו, בניו ובנותיו – יועבר לעזה". דוגמא נוספת היא תוכניתו מיום 30.07.24 , אשר במהלכה אמר "הנוח'בות של דודינק'ה ורטהיים" בהתייחסו לעיתונאי חברת החדשות.

בעקבות אמירות אלו פתחה הרשות השנייה בהליך הפרה בגין סעיפים 11 ו-11א' לכללי הרשות השנייה- משדר פוגע ופגיעה בשם הטוב.

תגובות

23
14
הארון ברק
01.08.24

רפורמה עכשיו לפרק את ערוצי החמ"ס 11 12 13 עכשיו????

13
הלוחמים
01.08.24

אין ספק דאג שאיזה עבריין יזרוק לביתו בכדי להכנס בגני ישראל וערוץ 14 אותם תריקים ברמת 0 שעושים לנו אזרחים בעזה עכשיו בלחימה ע"י ילדים ונשים

1
שירה
02.08.24

טריקים לא תריקים. רק לימניים צריך לתקן שגיאות כתיב, מעניין למה

12
עלובים ומסיתים - רביב זרוקר זרק את נבקת"
01.08.24

יא שמאלנים נוכלים, עלובים ואלימים - זה רביב זרוקר או מישהו מטעמו זרקו את נבקת"ב !!!

1
לי
02.08.24

חחחח שכחת שהפושעים בבתי הסוהר הם ימניים? שכחת שכל הרוצחים על רקע פוליטי הם ימניים....?