לאחר הפעולה המוצלחת בלבנון בו חוסל בכיר חיזבאללה פואד שוכר, שר הביטחון יואב גלנט ביקר היום בסוללת חץ והדגיש כי ישראל איננה מעוניינת במלחמה.

בשיחה עם הלוחמים אמר גלנט: "יש לכם תפקיד חשוב מאוד – להגן על אזרחי מדינת ישראל, על מדינת ישראל, בתנאים מורכבים מאוד כנגד איומים אוויריים. מערכת ההגנה האווירית בכללותה, בכל השכבות שלה, עובדת כל יום".

שר הביטחון המשיך ושיבח את הלוחמים: "בתוך זה מערכת ״החץ״ הוכיחה את עצמה בצורה בלתי רגילה לאורך כל המלחמה כנגד ירי מתימן ובמיוחד כנגד האירועים שהיו פה בחודש אפריל שבמהלכם עשיתם הצגת תכלית לכל מדינת ישראל ולכל המזרח התיכון והדבר הזה הוא מאוד מאוד מרשים״.

לבסוף הדגיש כי ישראל נערכת לכל תרחיש, אך איננה מעוניינת במלחמה: ״זה שאתם עושים את מה שאתם עושים נותן לנו את הביטחון לעשות את מה שאנחנו צריכים לעשות ועל מה שאנחנו צריכים להחליט. הביצוע הלילה בביירות היה ממוקד, איכותי ומתוחם. אנחנו לא רוצים מלחמה, אבל אנחנו נערכים לכל האפשרויות ובתוך זה אתם צריכים להיערך כפי שצריך, ואנחנו נעשה את העבודה שלנו בכל הדרגים שמעליכם״.