הסרט החדש של דדפול המתרחש לראשונה ביקום הקולנועי של מארוול, שובר שיאים בקופות בבתי הקולנוע ברחבי העולם. על פי הודעת דיסני, סרט הקומיקס הרוויח 211 מיליון דולר בסוף השבוע הראשון שלו, בבתי הקולנוע בצפון אמריקה.

ההכנסות מ"דדפול ווולברין" בשבוע הפתיחה הראשון שלו, גבוהות ב-6 מיליון דולר יותר ממה שהוערך קודם, וממצבות אותו בליגה אחרת. הסרט בכיכובם של ראיין ריינולדס ויו ג'קמן, מתהדר במקום השישי של דירוג פתיחת הקופות הגדולה ביותר בהיסטוריה, כשהוא עוקף את "עולם היורה" שיצא בשנת 2015, שסגר בזמנו את שבוע הפתיחה הראשון שלו ב-208.8 מיליון דולר.

ההימורים של חברת וולט דיסני התבררו כמוצלחים, והחברה הצליחה לתפוס בחמישה מתוך שישה מקומות בקטגוריית פתיחת הקופות הגדולה ביותר אי פעם, להוציא את המקום השני בו מחזיקה חברת "סוני" עם הסרט "ספיידרמן: אין דרך הביתה", שהופק על ידי אולפני מארוול.

 

ההצלחה הזו של דיסני מצטרפת לשיא ששבר "הקול בראש 2", עם למעלה ממיליארד דולר בקופות ברחבי העולם וזכייה בקטגוריה הנחשקת של סרט האנימציה הרווחי בכל הזמנים. כעת, עוקף "דדפול 3" גם את שבוע הפתיחה של "הקול בראש 2" שעמד על 154.2 מיליון דולר, הופך לפתיחה הגבוהה ביותר לשנת 2024, נכון לעכשיו.