מבזקים
סרוגים

אשת מוביל המחאה: נתניהו, מהנואמים הטובים שראיתי

אשתו של מוביל מחאות השמאל בקפלן אילן שילוח, שיבחה ברשת החברתית את נאומו של נתניהו בקונגרס האמריקאי וקראה לו "אחד הנואמים הטובים שראיתי"

י"ח תמוז התשפ"ד
אשת מוביל המחאה: נתניהו, מהנואמים הטובים שראיתי
אשת מוביל המחאה: נתניהו, מהנואמים הטובים שראיתי צילום: Yonatan Sindel/Flash90

שירה מרגילת, אשתו של מוביל מחאות השמאל בקפלן אילן שילוח, ומתנגדת נתניהו מוכרת שיבחה את נאום ראש הממשלה נתניהו ברשתות החברתיות.

בפוסט שפרסמה מרגלית, אשתו של מוביל המחאה נגד ממשלת הימין אילן שילוח שיבחה בחוסר רצון את נאומו של ראש הממשלה בקונגרס האמריקאי.

בפוסט שפרסמה ברשתות החברתיות כתבה מרגלית: "כישראלית, אני לא מאמינה למילה של נתניהו. אני גם יודעת שהוא לא מתכוון למילה שהוא אומר ביחס לחטופים, לחיילים הגיבורים שהוא הציג בקונגרס או לקיבוצים. מי שאיכפת לו היה עושה משהו במשך 10 חודשים. אבל – הוא אחד הנואמים הטובים שראיתי".

נתניהו בחזון ליום שאחרי: "צריך שליטה אזרחית"
נתניהו בחזון ליום שאחרי: צילום: נתניהו בחזון ליום שאחרי:

היא המשיכה ושיבחה בכאב את ראש הממשלה: " זה כשרון שיש לו ואי אפשר לקחת את זה ממנו. הוא מכשף את הקהל באנגלית".

לבסוף חזרה להרגליה ותקפה את ראש הממשלה: "מחר יעלה שחר של יום חדש וגם הם ייזכרו שהוא מנוול".

אילן שילוח ארצות הברית הפגנות שמאל הקונגרס האמריקאי ישראל מפגיני קפלן נתניהו שירה מרגלית