חדשות

ערבים השחיתו קיר עתיק בכתובת הסתה בהר הבית

ערבים השחיתו מבנה עתיק בהר הבית בכתובת: "7.10 מבול אל אקצא". פעילי בידינו שאיתרו את הכיתוב פנו למשטרה, ובתוך זמן קצר הכתובת נמחקה

ערבים השחיתו קיר עתיק בכתובת הסתה בהר הבית
צילום: הכתובת המסיתה בהר הבית (בידינו)

בפעילות מהירה של המשטרה, נמחקה כתובת הסתה מהר הבית ממבנה עתיק ברחבה העליונה.

השבוע גילו פעילי 'בידינו' כתובת הסתה שרוססה על גבי אחד המבנים בהר הבית ובה כתוב: "7.10.24 מבול אל אקצא". מדובר בהשחתה של מבנה קמרוני, שצמוד לגרם המדרגות הצפון-מערבי של הרחבה העליונה.

בתנועת בידינו פנו לעיריית ירושלים, וזו טענה מצדה כי המשטרה היא האחראית על האכיפה בשטח ההר. בסרוגים פנינו אל המשטרה לברר את סטטוס הטיפול ובתוך שעה קלה מסר דובר מחוז ירושלים, כי הכתובת כבר נמחקה.

במשטרה אומרים כי הם גילו את הכתובת ביום ראשון, ובתוך שעות ספורות דאגו למחוק אותה.

לאחר הניקוי של המשטרה (דוברות המשטרה) (לאחר הניקוי של המשטרה (דוברות המשטרה))

תום ניסני מנכ"ל בידינו: '"לאחר ניטור התופעה משך שנים מטעמנו ופניות רבות, אני מברך את המשטרה על שינוי המדיניות לטובת הסרת כתובת ההסתה המרוססות בהר הבית חדשות לבקרים. כעת על משטרת ישראל למצוא את האחראים ולהעמידם לדין. ברור מאוד שמי שיכתוב דברים כאלו רק נגד ערבים, יורחק מיידית מההר ויועמד לדין ויקבל עונש חמור. יישר כח על הסרת הכתובת, כעת יש למצות את האכיפה!"

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

1
1
לחסל
24.07.24

חייב לשרוף כל ערבים ולהכחיד כפרים