ברנז'ה

קרן פלס תוקפת: "זה לא עוזר להגיד 'אמרנו לכם'"

הזמרת קרן פלס תוקפת את הממשלה בעקבות מותם של שני החטופים בשבי, וכותבת: "עוד שניים כבר לא יחזרו, זה לא עוזר להגיד אמרנו לכם"

קרן פלס תוקפת: "זה לא עוזר להגיד 'אמרנו לכם'"
צילום: צילום: RABEE JI

הזמרת קרן פלס, משתפת בתחושות הקשות בעקבות הפרסומים על הירצחם בשבי של החטופים – אלכס דנציג ויוגב בוכשטב.

בסטורי שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה, כתבה פלס: "זה לא עוזר להגיד "אמרנו לכם". זה לא עוזר להגיד כלום!. עוד שניים כבר לא יחזרו ואנחנו חייבים להחזיר את כל מי שעדיין אפשר להחזיר".

לפני שבוע הצטרפה הזמרת לקריאה למחאות מול הכנסת בעד עסקת חטופים, וצירפה תמונות מהשטח: "חבורת צעירות וצעירים חזקים ושבורי לב ובעיקר מצפן לכולנו", כתבה. "הם לא נלחמים רק על השבת אחותם או אבא שלהם הביתה. הם נלחמים בשביל שלכולנו יהיה כאן בית".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

41
40
דרור לוי
23.07.24

לא מבין את כל גאוני הדור שלא מפסיקים לדבר שטויות במיץ, אתם בכלל ראיתם את ההסכם שחמאס הציע? הם הציעו בהסכם לתת לנו חטופים מתים ז''א שנאפשר להם להרוג אותם בשבי או שהם פשוט כבר הרגו אותם בשבי ובמקום להתרכז באיך אנחנו מתאחדים ומשמידים את אויבינו פעל אחת ולתמיד, אז אנשים קטנים מנסים לפרק את הממשלה בשעת המלחמה ולהאשים חיילים ''ברצח'' נוחבות ובקיצור הבלאגן חוגג. סלבים אם אין לכם משהו חכם לומר או להצביע על החמאס באצבע מאשימה אז בבקשה בבקשה סתמו את הפה וזה כמובן כולל גם אותך קרן פלס גאונת הדור.