סגנית נשיא ארה"ב קמאלה האריס, הודיעה היום (ראשון) לאחר פרישת ג'ו ביידן כי היא מתכננת לרוץ לנשיאות ואף לנצח את דונלד טראמפ בבחירות. נזכיר כי מוקדם יותר הנשיא ביידן הודיע כי הוא פורש מהמירוץ לטובת כולם.
היא פרסמה הצהרה בה היא כתבה: "אני גאה לקבל את תמיכת הנשיא והכוונה שלי היא לזכות במועמדות הזו". עוד הוסיפה: "במהלך השנה האחרונה סיירתי ברחבי הארץ, שוחחתי עם אמריקנים על הבחירה הברורה בבחירות החשובות הללו. וזה מה שאמשיך לעשות בימים ובשבועות הבאים. אעשה כל שביכולתי כדי לאחד את המפלגה הדמוקרטית – ולאחד את האומה שלנו – כדי להביס את דונלד טראמפ ואת סדר היום הקיצוני שלו".
בנוסף, מזכירת המדינה האמריקאית לשעבר, הילרי קלינטון, ובעלה הנשיא האמריקאי לשעבר ביל קלינטון, הודיעו על תמיכתם בקמאלה האריס לנשיאות ארצות הברית. בהודעתה זו למעשה, מצמצת קלינטון את האפשרויות בכך שהיא לא מעמידה עצמה גם כמועמדת לנשיאות.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
חיים
לפרוגרסיבים אין גבולות
23:25 21.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוזרים
בוודאי שהיא מקוונת הבעיה אים היא מסוגלת והיא לא ולא
23:17 21.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר