ראש הממשלה בנימין נתניהו ביטל במפתיע את פגישתו עם ראשי מועצת יש"ע, ערב נסיעתו לארה"ב לנאומו בקונגרס.
בלשכת ראש הממשלה טוענים כי כלל לא נקבעה פגישה אך כעשרים ראשי רשויות ביש"ע מחזיקים באישורי הכניסה ללשכה והמתינו בח. להכנס לפגישה. עוד טענו כי במהלך היום התקשרו מהלשכה לתאם את הגעתם הערב, כך פורסם בישראל היום.
ראשי המועצה רצו לדרוש מנתניהו כי יזכיר בנאומו בוושינגטון את הסנקציות נגד המתיישבים שיוצאות לטענתם משליטה.
בשבוע האחרון הוטלו סנקציות אמריקאיות על תנועת צו 9, ברוך מרזל, בנצי גופשטיין, אלאור עזריה, ועוד וכן שקלו בבית הלבן להטיל גם על השרים בן גביר וסמוטריץ'.
ראשי המועצות רצו לדרוש מראש הממשלה שיזכיר גם את החלטת בית הדין בהאג שקבע כי ההתנחלויות אינן חוקיות.
והסבירו ל-ynet: "יש לנו מערכה צבאית בצפון ובדרום, וגם פה ביהודה ושומרון. אבל כאן יש מערכה מדינית שנותרה ללא מענה. ביקורו של רה"מ חייבת להתעסק גם בזה. אי אפשר לתת לדברים האלה לעבור בלי תשובה ברורה, יש כאן התערבות משמעותית במדיניות של ממשלה נבחרת".
לאור הסירוב הפתאומי החליטו ראשי מועצת יש"ע כי יפגשו הערב בירושלים וישקלו את צעדיהם.




תגובות
אני מקוה שהסנקציות יהיו כמה שיותר חריפות שיכאיבו לכם מאוד זה רק תחילת העונש על משחקכם הכפול עם החילונים ונגד היהודים בושו והיכלמו לכם אוי לכם מיום הדין אוי לכם מיום התוכחה בעבור השמדת נשמותיהם של יהודים ויהודיות על מזבח המדינה הכופרת נזכור לדראון עולם את גזירת הקנטוניסטים ה'תשפ"ד ע"י שלוחי השטן החילוני ומשתפי"ו בארץ הקודש
מתי תפנימו שלביבי אין שום אג'נדה. במערכת בחירות אחת זעק "בואו להצביע הערבים נוהרים לקלפיות" - במערכת בחירות אחרת קרא לערבים "אתם האחים שלנו" וניסה לקושש מהם קולות. בנאומים לאנשי גוש אמונים הבטיח סיפוח השטחים, לטראמפ הבטיח הסכמי המאה (בדיוק המפה של הסכמי אוסלו). כשאולמרט זעק "מערכת המשפט מחפשת אותי" הוא אמר שאולמרט צריך להתפטר. כשהיה לו עניין עם מערכת המשפט אז החליט לחרב אותה. המסר עבר והובן? זה ביבי המושחת. מתי תפנימו??? ציונות דתית תקימו לכם מנהיגות חדשה ושפויה. כמו פעם.
כמו שאמרת לביבי אכפת ממנו ומשפחו לצערי , מחנה הימין לא השכילו להחליף אותו טרם הבחירות.
אתם משעממים אותו. גם בק"ש וגם ביו"ש את ביבי מעניין רק ביבי ותו לא