מבזקים
סרוגים

תפתחו יומנים: נועה קירל מגיעה לפארק הירקון בפעם הרביעית

הזמרת הצעירה צפויה שוב לעשות היסטוריה, ולהפוך לזמרת הישראלית שפתחה הכי הרבה מופעים בפארק | זה התאריך המתוכנן למופע החדש

תפתחו יומנים: נועה קירל מגיעה לפארק הירקון בפעם הרביעית
תפתחו יומנים: נועה קירל מגיעה לפארק הירקון בפעם הרביעית צילום: נועה קירל,(צילום: Avshalom Sassoni/Flash90)

בקיץ 2022 עשתה נועה קירל היסטוריה, כשקיימה הופעה בפארק הירקון והפכה לזמרת הצעירה ביותר שהופיעה שם. מאז הופיעה קירל על הבמה הגדולה בפארק עוד פעמיים, ואחרי שבחודש שעבר דווח כי היא צפויה לעשות זאת בפעם הרביעית, כעת מתברר מתי זה יקרה.

על פי פרסום ראשון של גיל משעלי, קירל צפוי להופיע אל מול עשרות אלפים בפארק ביום חמישי, ה-26 בספטמבר. מי שיהיו אחראים על הפקת המופע הם חברת "בלוסטון", שאחראים להופעות בינלאומיות.

עדיין לא ידוע האם מדובר במופע אחד או שניים כמו בשנה שעברה, אבל אם אכן קירל תעלה להופיע פעם נוספת בפארק, היא תשבור שוב שיא כשתהפוך להיות הזמרת הישראלית שפתחה את מספר המופעים הרב ביותר בגני יהושוע.

היסטוריה לשבור שיא נועה קירל פארק הירקון