לזימי תוקפת את נתניהו: "אתה אדם שנפשו הוחרבה"
ח"כ נעמה לזימי תקפה במליאת הכנסת את ראש הממשלה, הפנתה אצבע מאשימה כלפיו לכל המחדלים ותקפה באופן אישי: "אתה ניזון מהקצנה, מזין קרעים כי זה משרת אותך, אפילו הבן שלך חוגג על הסתה"

ח"כ נעמה לזימי מפלגת העבודה נאמה במליאת הכנסת בדיון 40 חתימות, דיון שהוא בהשתתפות ראש הממשלה ותקפה את נתניהו:
וכך פתחה: "אתה הראש אתה אשם, חזקת דה -פקטו את מי שרצחו בנו, אנסו וטבחו את ילידנו, העברת להם מזוודות של דולרים במזומן, ראית במרצחים האלה נכס.
נמנעת לפחות שש פעמים להרוג את ראשי החמאס, ארגון הטרור הרצחני ביותר שידעה ישראל, עד עכשיו לא הסברת לציבור למה. למה ריפדת אותם בכסף? למה נמעת מחיסולם?"
לזימי המשיכה: "ראש ממשלה שעושה סלקציות בין שכול לשכול, שמנהל טבלת רמזורים לגבי ניחום אבלים הוא אדם שנפשו הוחרבה".
בשלב זה היו צעקות במליאה להפסיק את נאומה אך לזימי המשיכה: "אתה מפחד לפגוש ציבור כי אתה יודע שחיים נהרסו בגלל ההפקרה שלך, אתה מסרב לפגוש קהילות שלמות שעברו טבח ומדממות רק כי הם לא בבייס. אתה פחדן".
לזימי הפנתה אצבע מאשימה לרה"מ "אתה ניזון מהקצנה ושנאה, מזין את הקרעים בעם כי הם משרתים אותך, לא גינית את הצתת מאהל המשפחות השכולות על יושביו, לא גינית את היחס המשפיל והמבזה למשפחות החטופים והחטופות אפילו כאן בבית הזה. לא גינית את האלימות המשטרתית והאזרחית נגד משפחות שכולות ומשפחות חטופים כלפי אזרחים שנאבקים בך ועבור ישראל, לא גינת כי זה משרת אותך".
והוסיפה "אפילו הבן שלך חוגג על ההסתה, פעם אחר פעם, בלי בושה ובלי חינוך".
לבסוף זעקה על העסקה "סגרת חלון הזדמנויות, מתחבא תחת גורם מדיני בכיר ומטרפד פעם אחר פעם עסקה להשבת החטופים והחטופות כי אתה מעדיף שרידות פוליטית על פני הצלת חיים".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו