תופעה מטרידה בשומרון: שוטרים פלסטינים חמושים בקלצ'ניקובים, לעיתים על אזרחי, נראו מסתובבים סמוך לישובים ברקן וקרית נטפים, כאשר הם מבצעים בידוקים בשטחי B ואף בשטחי C באישור מערכת הביטחון.
תושבים וחברי כיתות הכוננות זיהו את השוטרים הפלסטינים החמושים, בתצפיות שגרתיות שהם מבצעים במהלך עבודתם.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בעקבות כך, פנה יו"ר היישוב ברקן, תומר אברהמי, יחד עם ראש מועצת שומרון, יוסי דגן, לגורמים במערכת הביטחון בדרישה לטפל במצב.
"אישור של מערכת הביטחון למחבלים במדים המכונים משום מה – "שוטרים פלסטינים", לתפוס עמדות עם רובי קלאצ'ניקוב, 400 מטר מיישובים יהודיים – זה הכי 6 לעשירי. אנחנו לא בשישי לעשירי – למדנו משהו, ומה שהיה, לא יהיה יותר", אמר יוסי דגן, ראש מועצת שומרון.

"אני דורש ממערכת הביטחון, מהפיקוד הבכיר בצה"ל, להפסיק באופן מיידי את השערורייה הזו. דם תושבי השומרון, כמו דם כל אזרחי מדינת ישראל לא יהיה הפקר. אני מצפה ודורש להפסיק באופן מיידי את השערורייה הזו".
דגן הוסיף כי "כל מחבל – במדים או לא במדים, שעומד עם נשק ובקרבה לישובים ישראליים, צריך להיעצר מיידית. יש לעצור מיידית את המציאות החמורה הזו".
יו"ר היישוב תומר אברהמי: "ב 7 לאוקטובר מדינת ישראל נכשלה במחויבותה להגן על תושביה, התראות למצב ככל הידוע היו על השולחן. ואילו אנו כאן היום מתריעים כי ארועים כמו ה 7 באוקטובר עלולים להתרחש באזורנו. אנו לא נסבול מצב בו פלסטינאים חמושים עומדים ומתנועעים בחופשיות מתחת לבתי התושבים, אנו מצפים שצה"ל ידע להרחיק את החמושים ולהיות נוכח במקומות אלו בכדי להגביר את הביטחון ואת תחושת הביטחון לתושבינו".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
סם
הכושלים ישארו כושלים ומינוי כושלים חדשים מהחונטה בכדי לשבש ולעוות את האמת המרה זה כנאמר הרצחת וגם ירשת תובי מרכז הארץ בסכנה גדולה בכל רגע שבו הכושלים עדיין בצה''ל
20:21 16.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיימון
שלטון חולה,עאלק ימין,בושהההה
19:03 16.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר