משפחות התצפיתניות שנחטפו יחשפו תיעוד חדש
בני משפחותיהן של חמש התצפיתניות שנחטפו יפרסמו הערב תמונות חדשות של בנותיהן מהימים הראשונים בשבי החמאס בעזה, כשהמשפחות ידרשו להיפגש מיד עם ראש הממשלה ולקרוא לו לחתום על עסקה לשחרור החטופים לפני צאתו לקונגרס

ארכיון (צילום: מטה משפחות החטופים)
הלחץ גובר: בני משפחותיהן של חמש התצפיתניות שנחטפו – לירי אלבג, קרינה ארייב, אגם ברגר, דניאלה גלבוע ונעמה לוי – יפרסמו הערב (שלישי) בשעה 19:00 תמונות חדשות של בנותיהן משבי החמאס בעזה. לפי הודעת מטה משפחות החטופים, התיעוד החדש יציג את הימים הראשונים של התצפיתניות בשבי.
פרסום התמונות מגיע על רקע הדיווחים על התקדמות במגעים לעסקת חטופים, כשמשפחות התצפיתניות ידרשו פגישה מיידית עם ראש הממשלה בנימין נתניהו – בתחינה לחתום על העסקה לפני נסיעתו לקונגרס.
מוקדם יותר היום נתניהו נפגש עם משפחות התצפיתניות שנהרגו בבסיס נחל עוז ב-7 באוקטובר: מיה ויאלובו פולו, שי אשרם, נועה פרייס, רוני אשל, שירת ים עמר, עדי לנדמן, יעל לייבושור, נועה מרציאנו, שיראל מור, הדר מרים כהן ואביב חג'ג'.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה אחת
מיין לפי
1
החיילות האלו לוחמות.
םםם | 16-07-2024 13:17
ילדות קטנות מול האויב. החרדים חזקים מהם פי אלף, הם לא יכולים לשרת בצבא?