צחי הנגבי: "תמיד יש תקלות, כמו ה-7 באוקטובר"
ראש המל"ל צחי הנגבי התראיין לערוץ 12 ושם כינה את אירועי ה-7 באוקטובר כ"תקלה". עוד הוסיף: "תמיד יש תקלות, עוד תיבחן השאלה מה חלקו של נתניהו בתקלה של 7 באוקטובר"

ראש המל"ל, צחי הנגבי, התראיין אמש (ראשון) בערוץ 12 והכעיס במיוחד את הגולשים לאחר שכינה את ה-7 באוקטובר "תקלה": "נתניהו יירשם בהיסטוריה כאדם שהצליח לחזק את מדינת ישראל, להפוך אותה למעצמה, להביא אותה לקדמת הבמה באינספור נושאים. תמיד יש תקלות, עוד תיבחן השאלה מה חלקו בתקלה של 7 באוקטובר. מי האיש שאני רוצה שיחליט על עתידם של הבנים והנכדים שלי? נתניהו. אין מישהו שמתקרב ליכולות שלו", אמר.
עוד נשאל הנגבי מדוע ראש הממשלה לא מבקר בקיבוץ ניר עוז. "אני לא יודע למה אתה מתמקד דווקא בניר עוז. ראש הממשלה הוא לא אדם שיש לו הכי פנאי בעולם לכל הדברים בעולם הוא נפגש עם חטופים, נפגש עם האנשים שעזבו את בתיהם, נלחם כדי שלא תחזור הסיטואציה של 7 באוקטובר. אני חושב שזה הדבר המהותי".
בעקבות דבריו, בקיבוץ ניר עוז תקפו את הנגבי: "צחי הנגבי, נשאלת על קיבוץ ניר עוז, הקיבוץ שלא ביקרת בו מאז 7 באוקטובר, אולי לא ביקרת בו מעולם. המראיין 'מתמקד דווקא בניר עוז' , כך לדבריך, בגלל שאתה וראש הממשלה לא מתמקדים בנו. לא מתמקדים בחטופינו, לא מתמקדים בנרצחנו, לא מתמקדים בשורדינו".
עוד הוסיפו בקיבוץ: "לדבריך 'לראש הממשלה אין פנאי לכל הדברים בעולם', אבל היינו מצפים, שיהיה לו, ולך, את תחושת החובה המוסרית למצוא 'פנאי' לקיבוץ שבו נרצחו או נחטפו אחד מכל ארבעה. אנחנו לא 'עזבנו את בתינו', אין לנו בתים לחזור אליהם. הם שרופים, מחוללים, מוכיחים את עוצמת ההפקרה שהייתה ונמשכת. הבחירה במילים האלה מקוממת, ואנחנו דורשים הסברים והתנצלות".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו