חדשות

הנגבי ודרמר ייפגשו עם בכירים אמריקאים בבית הלבן

לאחר שהפגישה בין הצדדים נדחתה בחודש שעבר בעקבות הביקורת של ראש הממשלה על העיכוב במשלוח הנשק, ראש המל"ל והשר דרמר ייפגשו בתחילת השבוע עם בכירים אמריקאים בבית הלבן

הנגבי ודרמר ייפגשו עם בכירים אמריקאים בבית הלבן
צילום: (צילום: חיים גולדברג\פלאש 90)

לשכת ראש הממשלה הודיעה הערב (שבת) כי היועץ לביטחון לאומי וראש המל"ל צחי הנגבי, והשר לעניינים אסטרטגיים רון דרמר, יקיימו בתחילת השבוע מפגשים בבית הלבן בוושינגטון, במסגרת פורום הדיאלוג האסטרטגי בין ארה"ב לישראל. בפורום יטלו חלק בכירים מן המערכת הביטחונית והמדינית של שתי המדינות.

כזכור, השניים היו אמורים להיפגש בחודש שעבר בוושינגטון עם בכירים בארה"ב בפגישה שהייתה אמורה לעסוק בהסלמה בלבנון ובאיום האיראני, אולם היא בוטלה לאחר שראש הממשלה ביקר את עיכוב משלוח הנשק האמריקאי לישראל.

\

תגובות

1
1
לפטר את ביבי
13.07.24

מברקת עד גוטליב, דרעי, גנץ, ליברמן, גודלקנופף, כולם כבר מבינים שבנימין לא יכול להמשיך להיות ראש ממשלה כמו שצחי לא יכול להמשיך להיות ראש המל"ל, דדי לא יכול להמשיך להיות ראש המוסד, חאליווה, הרצי, רונן ועוד רבים וגרועים לא יכולים להמשיך. אחרי מחדל כזה, שואה בקנה מידה תנ"כי לעם ישראל, חייבים להדיח את האחראי הראשי לשואת נתניהו ואת עושי דברו.