הלאטקעס הכי טעימות: מתכון ללביבות תפוחי אדמה קלאסיות

מתכון ללביבות. חנוכה זה לא רק סופגניות אלא גם לביבות (לאטקעס) שיוצאות מהמחבת היישר לצלחת. קבלו מתכון ללביבות תפוחי אדמה קלאסי. בתיאבון

חנוכה זה לאטקעס: מתכון ללביבות תפוחי אדמה
  מתכון ללביבות קלאסיות (שאטרסטוק)

חנוכה זה לא רק סופגניות אלא גם לביבות (לאטקעס) שיוצאות מהמחבת היישר לצלחת.

המצרכים:

ל-25-30 לביבות קטנות:

2 בצלים

1 ק"ג תפוחי אדמה

2 ביצים

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

3 כפות קמח

אופן ההכנה

1. לגרד דק את הבצלים.

2. לקלף ולגרד דק את תפוחי האדמה.

3. לסחוט היטב את תפוחי האדמה והבצלים.

4. להוסיף ביצים, קמח ותבלינים ולערבב. אם התערובת דלילה מדי יש להוסיף עוד קמח.

5. מחממים שמן במחבת, בעזרת כף מניחים לביבות בשמן החם ומטגנים בשני הצדדים. להעביר לצלחת מרופדת בנייר מגבת לספיגת השמן.

מומלץ להגיש חם עם מעט שמנת חמוצה או יוגורט ולקשט בעירית קצוצה.

==

המתכון באדיבות שמרית גולדברג צפדיה- שפית הבית של ניופאן גורמה

 

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו