ברוך דיין האמת: בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים הלך לעולמו הרב יהודה דרעי זצ"ל רבה הראשי של העיר באר שבע.
הרב דרעי כיהן במשך כשלושים שנה וחבר מועצת הרבנות הראשית בעל מחבר ספרי 'אמרי יהודה' ו'אבני עזר' שהסתלק לבית עולמו לאחר זיהום חמור שהתפשט בגופו והוא בן 66 בפטירתו.

הרב דרעי אושפז בבית החולים לפני כשבוע וחצי לאחר שהתלונן כי הוא סובל מכאבים, ולאחר מספר בדיקות שערך התגלה כי הוא סובל ברגלו מזיהום שהסתבך. הוא מאושפז ביחידה לטיפול נמרץ.
הרב יהודה דרעי הוא אחיו של יו"ר מפלגת ש"ס, אריה דרעי. שמו עלה בחודשים האחרונים כמועמד לתפקיד הרב הראשי הספרדי בבחירות שייערכו בשבועות הקרובים. עם פטירתו, בכל אחת מארבע הערים הגדולות (ירושלים, תל אביב, חיפה ובאר שבע), אין רב ראשי מכהן. כמו גם ברבנות הראשית לישראל.




תגובות
זה אות משמיים אלוהים כועס על החרדים. הוא רוצה שהם יתגייסו ויעבדו ויפסיקו לגנוב.
האזינו והתבוננו בינה מה השם רוצה דורש ומבקש מאיתנו? לקח לנו את התקציבים בתחילה סגר לנו בתי כנסת והותיר למנין ועדין היה לבער לדבריו. שובו בנים שובבים לתורה לנבואה ולחזון האזינו אליו הוא מבקש תודה רבה
פלצן
יהי זיכרו ברוך של הרב יהודה דרעי. משתתפים בצער המישפחה .הלוואי שיבקש בשביל עם ישראל גאולה ברחמים עכשיו !!!! דיי לצער של עם ישראל .
אחים אכלו בוסר ואחים שילמו את המחיר אלוהים ישלם לכל מי שמדבר בשמו אבל פועל בשחיתות מקווה שהרבנים החרדים יחזרו בתשובה בקרוב