מבזקים
סרוגים

האלוף במיל' הטיח בנתניהו: עושה הכל בשביל לטרפד עסקה

אלוף (מיל') ישראל זיו דיבר היום על המו"מ לעסקה ושם טען כי: "זה די ברור שרה"מ עושה ככל יכולתו כדי להימנע מעסקה. מי שרוצה עסקה לא מפרסם בתקשורת את התנאים שלו"

ב' תמוז התשפ"ד
האלוף במיל' הטיח בנתניהו: עושה הכל בשביל לטרפד עסקה
האלוף במיל' הטיח בנתניהו: עושה הכל בשביל לטרפד עסקה צילום: פלאש90

אלוף (מיל') ישראל זיו, התראיין היום (שני) ב103fm ושם הוא דיבר על המו"מ לעסקה: "זה די ברור שרה"מ עושה ככל יכולתו כדי להימנע מעסקה. מי שרוצה עסקה לא מפרסם בתקשורת את התנאים שלו, מוסיף תנאים חדשים ומפרסם אותם. אנחנו באים בתנאים לחמאס שלא יועבר אמל"ח בציר פילדלפי – זה כמו להגיד לחתול לשמור על החלב.

נראה כאילו רה"מ נאנס לעסקה הזו, לא שהוא כראש ממשלת ישראל רוצה ומרגיש אחריות להחזיר את החטופים הביתה, זה בעיני חמור מאוד. ברשת, צחקו מדבריו של זיו וטענו כי הדרישה שלא להעביר אמל"ח בציר פילדלפי – היא הגיונית והכי בסיסית שקיימת.

האלוף התייחס לפרשה בה נעצרו שלושה בחשד לרצח מחבל: "אם אנשים סיכנו את עצמם ולקחו נשק והרגו מחבלים, הם צריכים לקבל צל"ש ולא טר"ש"‏⁦‪.

אלוף במילואים בנימין נתניהו ישראל זיו עסקה לשחרור חטופים