ברחבי העולם חוגגים היום (7.7) את "יום השוקולד הבינלאומי", ואם גם אתם רוצים לקחת חלק בחגיגה המתוקה, ארגנו לכם מתכון קליל לעוגת השוקולד המושלמת.

מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר

130 גרם חמאה

5 ביצים

4\3 כוס סוכר

קורט מלח

70 גרם קמח

כפית אבקת אפיה

50 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

ממסים את השוקולד המריר והחמאה לתערובת אחידה בבן מארי או במיקרו בפולסים של 30 שניות. לאחר מכן מקציפים את הביצים והסוכר יחד לקצף תפוח ואוורירי. מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים וממשיכים להקציף.

מוסיפים את הרכיבים היבשים ואת השוקולד צי'פס, ומערבבים בתנועת קיפול עדינה את התערובת עד שהיא מתאחדת. לאחר מכן שופכים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור. אופים ב-165 מעלות ,במשך כ 30-35 דקות.

המתכון באדיבות רשת קפה ביגה.