חדשות

חוסלה חוליית מחבלים שהרגה את סרן אלון סקאג'יו ז"ל

צה"ל ושב"כ חיסלו שבעה מחבלים בפעילות בג'נין, מתוכם חוליית המחבלים שאחראית למותו של סרן אלון סקאג'יו ז"ל; ארבעה מחבלים חוסלו מהאוויר

חוסלה חוליית מחבלים שהרגה את סרן אלון סקאג'יו ז"ל
צילום: צילום: דובר צה"ל

במהלך השעות האחרונות, לוחמי יחידת דובדבן וסיירת חרוב בהכוונה מודיעינית של השב"כ פעלו לסיכול טרור במרחב ג'נין.

במסגרת הפעילות, הכוחות ניהלו חילופי אש עם מחבלים במרחב ובמקביל פעלו בנוהל ״סיר לחץ״, על מבנה בו התבצרו מחבלים נוספים.בסיום הנוהל כוחותינו חיסלו את המחבל המאם חשאש, לצד מחבל נוסף וכן איתרו אקדח במבנה.

1b4ab79c-4d95-4f13-914f-1f0768c34cbe
1b4ab79c-4d95-4f13-914f-1f0768c34cbe| צילום: צילום: דובר צה"ל

שני המחבלים לקחו חלק בתקיפת הכוחות בפעילות בה נפל סרן אלון סקאג׳יו ז״ל, מפק״ץ בסיירת חרוב. בנוסף, כחלק מהפעילות כלי טיס של חיל האוויר תקף וחיסל חוליית מחבלים חמושים שזוהתה במרחב.

בתום הפעילות בה נפל סרן אלון סקאג׳יו ז״ל, שב״כ ערך ריכוז מאמץ מודיעיני בשיתוף צה״ל, בסיומו אותרו המעורבים בתקיפת כוחותינו. בתאריך 03.07 חוסל על ידי ימ״ס איו״ש המחבל נדאל עמאר אשר לקח חלק בפיצוץ המטען גם כן.

תגובות

3
3
שירי מנתניה
05.07.24

כל הכבוד לצה"ל!!, כל הכבוד לסיירת חרוב וד"ש לצרפתי. אלון סקאגיו החמוד, הגיבור, זיכרונך לברך, זוכרים אותך, אוהבים אותך ומתגעגעים אליך עם דמעות.

2
הדובר
05.07.24

כל הכבוד לצה"ל . כל הכבוד לצה"ל .

1
הדובר
05.07.24

מהאוויר ! למה חיילים ! הדחת הרצי ! מהאוויר ! למה חיילים ! הדחת הרצי !