סוגיית גיוס החרדים. בימים האחרונים ביקשו בצה"ל מרשות המיסים לבדוק תלושי שכר של צעירים חרדים בגילי גיוס, זאת בכדי להתחיל את גיוס החרדים עם אלה שאינם לומדים בישיבות.

בעקבות כך, צייץ חבר הכנסת אביגדור ליברמן ברשת X: "ההחלטה התמוהה של צה"ל לגייס מאוכלוסיית החרדים דווקא את אלו שעובדים, בגילאי 24-26, היא ליקוי מאורות ופגיעה קשה גם בצה"ל וגם בעיקרון הגיוס לכל. אם כבר יש חרדים צעירים שכן עובדים, תנו להם את האפשרות לעבוד. במיוחד שחרדי בגיל 25 לרוב כבר אבא ל 3-4 ילדים."

לדברי ליברמן: "ההשלכות למהלך כזה לא רק יביאו לעלות כלכלית גבוהה מאוד, אלא גם יכולתו של חייל כזה לתרום לכשירות המבצעית הצבאית של צה"ל תהיה נמוכה ביותר. אני קורא לרמטכ"ל לבחון מחדש את כל גישת גיוס החרדים, ולפעול לגיוס צעירים בני 18, שלא עובדים ולא משרתים."