מבזקים
סרוגים

אלמוג בוקר זועם: "נועה מרציאנו נרצחה בשיפא!"

העיתונאי אלמוג בוקר תוקף בחריפות את ההחלטה על שחרור מנהל בית החולים שיפא, הוא זעק: "חטופים שלנו הוחזקו בבית החולים! בית החולים הפך לבסיס טרור וממנו יצאו נאצים לרצוח אותנו, לא למדנו כלום?"

כ"ה סיון התשפ"ד
אלמוג בוקר זועם: "נועה מרציאנו נרצחה בשיפא!"
אלמוג בוקר זועם: "נועה מרציאנו נרצחה בשיפא!" צילום: (צילום: משה שי/פלאש 90)

העיתונאי אלמוג בוקר המתגורר בעוטף עזה זועק על שחרורו של מנהל בית החולים שיפא, ששוחרר הבוקר מהכלא הישראלי ללא תמורה.

וכך כתב: "נועה מרציאנו ז״ל נרצחה בשיפא!‏ חטופים שלנו הוחזקו בבית החולים!‏ בית החולים הזה הפך לבסיס טרור של חמאס וממנו יצאו המחבלים הנאצים לרצוח אותנו". ‏

"מנהל בית החולים הוא חלק בלתי נפרד מחמאס, הוא היה שם ושיתף פעולה עם ארגון הטרור, אז למה משחררים אותו בחזרה לעזה?‏ למה הוא לא נמק בכלא עד סוף ימיו? ‏לא למדנו כלום?"

בממשלה זועמים על שחרורו של מנהל ביה"ח שיפא
בממשלה זועמים על שחרורו של מנהל ביהצילום: בממשלה זועמים על שחרורו של מנהל ביה

שחרור המנהל מבית החולים שיפא ללא כל תמורה הביא לביקורת קשה בתוך הממשלה ומחוצה לה, בקבוצה של חברי הממשלה ביקש השר עמיחי שיקלי הבהרה משר הביטחון יואב גלנט לשחרור התמוהה.

וח"כ אביגדור ליברמן מסר: "נוכחנו לגלות שמנהל בית החולים שיפא הוא לא דוקטור, הוא דוקטור מנגלה, וההחלטה לשחררו היא הפקרה מוסרית, ביטחונית וערכית".

אלמוג בוקר חטופים מנהל בית החולים שיפא