חדשות

חשד לרצח בפרדס חנה: גופת גבר נמצאה ליד בית העלמין

גופת גבר כבן 30 התגלתה הלילה בחורשה סמוך לבית העלמין בפרדס חנה. זהותו של הגבר עדיין לא ידועה. המשטרה פתחה בחקירת האירוע

חשד לרצח בפרדס חנה: גופת גבר נמצאה ליד בית העלמין
צילום: תיעוד מבצעי מד"א

חשד לרצח בפרדס חנה: גופת גבר ירוי כבן 30 נמצאה הלילה (שני) במרחק עשרות מטרים מכלי רכב נטוש בחורשה סמוכה לבית העלמין בפרדס חנה. זהותו של הגבר טרם ידועה. המשטרה פתחה בחקירת האירוע.

ממד"א נמסר: בשעה 23:43 התקבל דיווח במוקד 101 על גבר שנמצא מחוסר הכרה בשטח חקלאי סמוך לבית העלמין בפרדס חנה. חובשים ופרמדיקים של מד"א מדווחים על גבר כבן 30 ללא סימני חיים וקובעים את מותו.

חדשות סרוגים

פרמדיק מד"א אסף תפוחי וחובש מד"א אהוד אמיתון סיפרו: "ראינו גבר כבן 30 שוכב בשטח מחוסר הכרה. הוא היה ללא נשימה וללא דופק. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו במקום".

בלילה שבין רביעי לחמישי בשבוע שעבר, נורו למוות שני אחים מג'סר א-זרקא. כארים ומוסטפא אבו חאמד בני ה-18 וה-20. הם נרצחו סמוך לחנות ירקות בה עבדו.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות