עימות בימין: השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הגיב היום (ראשון) למתקפה של שר האוצר בצלאל סמוטריץ' נגדו, וקרא להרגעת הרוחות.

"כשהילדים של כולנו מאוחדים בחזית, אנחנו חייבים להיות מאוחדים ולא להיגרר למתקפות אישיות" אמר בן גביר. "הדברים של שר האוצר גורמים לשמאל לחכך ידיים בהנאה. למרות ההשתלחות מהשמאל, ולצערי גם משותפים לדרך, נמשיך בפרויקט כיתות הכוננות, חלוקת הנשקים והרתעת המחבלים בכלא בכל הכוח".

כאמור, בדבריו בכנס מקור ראשון סמוטריץ' תקף את בן גביר על כך שלא עצר את הפשיעה בחברה הערבית. "מאות אלפי כלי נשק ואמל"ח בלתי חוקי שברגע האמת אמורים לפי השאיפה האיראנית להשתלב בתכנית הכיבוש. בעניין הזה המשטרה ומי שאמון על כך נכשלים טוטלית" אמר. "לא פותרים את זה בנשקים לכיתות כוננות, צריך לאסוף את כלי הנשק ולמגר את התופעה. זה בתוכו ומסוכן יותר ממה שמעבר לגבול. נדרש כאן ריכוז מאמץ לא בדיבורים והכרזות אלא במעשים".