מכה קלה בכיס: הלילה בחצות הדלק יתייקר - סרוגים

מכה קלה בכיס: הלילה בחצות הדלק יתייקר

משרד האנרגיה מעדכן את מחירי הדלק לחודש יולי 2024. הלילה בחצות (בין ראשון לשני) יתייקר הבנזין ב-4 אגורות ל-7.56 שקלים לליטר. 60% מהמחיר הולך למסים

חדשות סרוגים
מכה קלה בכיס: הלילה בחצות הדלק יתייקר
  (צילום: שאטרסטוק)

משרד האנרגיה והתשתיות מעדכן את מחירי הדלק לחודש יולי 2024. הלילה בחצות (בין ראשון לשני) יתייקר הבנזין ב-4 אגורות.

המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי (כולל מע"מ) לא יעלה על 7.56 ש"ח לליטר, עליה של 4 אג' מעדכון קודם. תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 22 אגורות לליטר (כולל מע"מ).

באילת, המחיר לא יעלה על 6.46 ש"ח לליטר, עליה של 3 אג' מעדכון קודם. תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 19 אגורות (ללא מע"מ).

עוד באותו נושא

אחרי חודשים של עלייה: צניחה במחירי הדלק

הסיבה להתייקרות היא עלייה בשער הדולר של 1.65% שהתמתנה עם ירידה קלה במחירי הנפט (0.1%). מרכיב המס עדיין כבד ועומד על 60% ממחיר הבנזין – 4.53 לכל ליטר.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו