יועצי ביידן: "לא מתכוון לפרוש, הוא רץ עד הסוף" - סרוגים

יועצי ביידן: "לא מתכוון לפרוש, הוא רץ עד הסוף"

למרות הקריאות של דמוקרטים רבים לפרישתו של ביידן מהמרוץ אחרי העימות ההרסני עם טראמפ, מקורביו של הנשיא מבהירים כי לביידן אין שום כוונה לפרוש

יאיר אמר, חדשות סרוגים
יועצי ביידן: "לא מתכוון לפרוש, הוא רץ עד הסוף"
  Photo by Arie Leib Abrams/Flash90

יועצים ומקורבים של נשיא ארצות הברית ג'ו ביידן שוחחו עם רשת CNN והודיע כי אין בכוונת הנשיא לפרוש מהמירוץ.

הפאניקה במפלגה הדמוקרטית לא שכחה מאז העימות הנוראי שניהל ג'ו ביידן מול דונלד טראמפ הלילה, השניים התעמתו במשך כשעה וחצי אך מהרגע הראשון נראה ביידן חלש, אנמי, חסר אנרגיה ופשוט זקן. רבים הגיבו להופעתו בתדהמה, במפלגה הדמוקרטית הגיבו בפאניקה.

מרגע סיום הדיון, קולות דמוקרטים רבים ומשמעותיים קראו לנשיא לשקול לפרוש באופן מיידי מהמרוץ לנשיאות לאחר הופעתו האסונית, אפילו הפרשן המקורב לביידן דיויד פרידמן כתב כי על הנשיא לפרוש מהמרוץ לפי מצבו המנטלי ופיזי.

בניגוד לכלל הקולות ההמומים, נראה שבקרבת הנשיא ביידן אין הפנמה של גודל האירוע, יועצים ומקורבים של הנשיא סיפרו לרשת הCNN האמריקאית כי הנשיא ביידן לא מתכוון לפרוש מהמרוץ, ולהפך ביידן מחויב לקיים אף את העימות הבא עם טראמפ שמתוכנן למהלך ספטמבר הקרוב.

עוד באותו נושא

העימות הנשיאותי הראשון: ביידן קרס, טראמפ שלט


4

על פי מקורביו של ביידן "הנשיא היה מצונן, חשדו בהתחלה שיש לו קורונה אך הוא היה שלילי וקיבל תרופות בעל אפקט מרדים, לא רק שלנשיא אין כוונה לפרוש מהמרוץ, הוא מחויב יותר מאי פעם להמשיך ומחויב ללוח הזמנים של העימות הבא".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו