משפט ופלילים

כוכב הטלוויזיה ייכנס לכלא: היכן ירצה את המאסר ומתי?

דן תורג'מן הורשע בהעלמת מיליונים, עונשו הוחמר ל-10 חודשי מאסר בפועל – ויש גם בשורה מפתיעה מהמדינה

דן תורג'מן (שאול גולן, ynet)

דרמה משפטית בעולם הבידור: השחקן דן תורג'מן ייכנס בקרוב מאחורי סורג ובריח, לאחר שבית המשפט המחוזי בתל אביב קיבל את ערעור הפרקליטות והחמיר את עונשו מ-9 חודשי עבודות שירות ל-10 חודשי מאסר בפועל.

הפרשה החלה ב-2018, כאשר חקירת משטרה וניתוח חשבונות הבנק שלו חשפו כי בין השנים 2008–2017 השמיט תורג'מן מדיווחיו הכנסות של למעלה מ-3 מיליון שקלים. בחיפוש בביתו התגלו חוזים רבים בהם הוגדר כ"יזם בנייה" ביישוב בית אריה, לצד הכנסות נוספות משכירות בסך 576,000 שקלים שלא דווחו כחוק. כך על פי הפרסום של שמעון איפרגן באתר מאקו.

תורג'מן צפוי להתחיל את ריצוי עונשו ב-1.3.2027 בכלא חרמון או צלמון. נקודת האור היחידה מבחינתו בדיון הייתה הפחתה משמעותית בגובה הקנס – מ-200 אלף שקל ל-60 אלף שקל בלבד – מה שיחייב את המדינה להחזיר לו 140 אלף שקל.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

1
אפי
לפני 5 דקות

כנראה שאמר איזו אמירה בעד ביבי אז השמאל החליט להעניש אותו…. הם צוברים תיקים על אנשים, משחקים אותה שהם לא יודעים, ובבוא העת הם שולפים את התיקים ומענישים את החוטאים… ללמדך לא יעזור לך שהיית מזרחי מחמד שנים רבות, ברגע שתזייף ותחזור לימין יבואו איתך חשבון

הצטרפו אלינו