הסערה מחריפה

מיקי זוהר מאשים: "זה יכול להוכיח מעשי בגידה"

שר התרבות והספורט מיקי זוהר יוצא נגד הסרט "נז"א" וקורא לאפשר לכוחות הביטחון לצפות בו באופן מיידי: "המידע יכול להוכיח מעשי בגידה".

מיקי זוהר ((צילום: יונתן זינדל, פלאש 90))

שר התרבות והספורט מיקי זוהר התייחס לסערה הציבורית סביב הסרט "נז"א", וקרא לאפשר לכוחות הביטחון לצפות בו בהקדם ולבחון לעומק את המידע והעדויות המוצגים בו.

"יש לאפשר לכוחות הביטחון לצפות בסרט באופן מיידי", מסר זוהר. "אין לי ספק שהמידע שיתקבל שם יכול להוכיח מעשי בגידה, בין אם של המשתתפים בסרט ובין אם בשקרים שהיוצרים קיבלו מארגון הטרור חמאס".

הסרט "נז"א" מעורר בימים האחרונים סערה ציבורית חריפה בישראל, בעקבות האופן שבו הוא מציג את פעילות צה"ל ברצועת עזה ואת הטענות המובאות בו בנוגע להתנהלות ישראל במהלך המלחמה. דבריו של זוהר מצטרפים לביקורת הגוברת נגד יוצרי הסרט ומשתתפיו, ולקריאות לבדוק את המקורות שעליהם נשענת היצירה ואת אמינות העדויות המוצגות בה.

מיקי זוהר מגיב (צילום: חשבון ה-X)

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3
עמית
לפני שעה

מיקי זוהר, תפסיק כבר להשתלח בצה"ל בשביל לגרוף עוד כמה לייקים! גם ביום כיפור פוליטיקאים האשימו את הצבא במקום לקחת אחריות על מחדלי השלטון!

הצטרפו אלינו