קריאה חריגה

חשד לחטיפה: תושב אריאל נכנס לכפר פלסטיני ונעדר

כוחות הביטחון פתחו בסריקות אחרי יניב סרדל, תושב אריאל בן 53, אשר נכנס מרצונו לכפר פלסטיני באזור השומרון - ונעדר מאז אתמול בערב 

הנעדר יניב סרדל (דוברות המשטרה)

גופי הביטחון - המשטרה, שב"כ, שירות בתי הסוהר, ודובר צה"ל - פרסמו כעת (חמישי) הודעה משותפת חריגה, בה הודיעו על חיפושים אחרי יניב סרדל, תושב אריאל בן 53, שנכנס מרצונו לכפר פלסטיני באזור השומרון - ומאז נעדר.

"החל משעות הלילה פועלים כוחות הביטחון בשילוב זרועות אודות דיווח על אדם הנכנס מרצונו לכפר פלסטיני באיזור השומרון" נמסר. "עם קבלת הדיווח, כוחות משטרה יחד עם כוחות צה״ל החלו בסריקות אחר הנעדר. בנוסף, גופי הביטחון הקימו חפ״ק בין-ארגוני תוך הפעלת יכולות טכנולוגיות מגוונות, מאמצי גורמי איסוף מודיעין, הפעלת יחידות מיוחדות בהן יחידת העילית ׳מצדה׳ של שירות בתי הסוהר והזנקת מסוק משטרתי של המערך האווירי במטרה לאתרו תוך שמירה על שלומו וביטחונו".

עוד נאמר כי הנעדר נראה לאחרונה אתמול (רביעי) בשעות הערב באזור העיר אריאל. "כל היודע פרטים על מקום הימצאו מתבקש לדווח לתחנת אריאל בטלפון 03-7729444 או למוקד 100 של משטרת ישראל", נאמר.

תיאור הנעדר:

גובה: 1.78 מטר לערך.

שיער: שחור

עיניים: חום כהה

מבנה גוף: רזה - בינוני

תאור לבוש: מכנס שחור קצר, חולצה שחורה וכפכפים לבנים

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

הצטרפו אלינו