חדשות צבא ובטחון

איתמר בן גביר על הדיווח הדרמטי: "נשמע לי כמו תירוצים"

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, הגיב לפרסום לפיו נשיא איחוד האמירויות הציג לנתניהו אזהרה מוקדמת ערב 7 באוקטובר, והדף את ההאשמות נגד ראש הממשלה

איתמר בן גביר (חיים גולדברג/פלאש90)

הסערה סביב הדיווח בעיתון 'הארץ' נמשכת, כעת גם עם תגובה תקיפה מצד שותפיו הקואליציוניים של ראש הממשלה: השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, התייחס הבוקר (שלישי) בראיון לרדיו 103FM לפרסום לפיו נתניהו קיבל אזהרה מוקדמת משליט איחוד האמירויות ימים ספורים לפני טבח השבעה באוקטובר, והדף לחלוטין את הטענות.

"זה נשמע לי כמו תירוצים של גורמים במערכת הביטחון להסביר למה הם לא העירו אותו", טען בן גביר במהלך הראיון.

בן גביר בברכה לגוטליב

דבריו של בן גביר מגיעים בהמשך לחשיפה לפיה נשיא איחוד האמירויות יזם שיחה ישירה עם בנימין נתניהו והתריע בפניו כי יחיא סינוואר מתכנן מתקפה נרחבת וכי השטח על סף פיצוץ.

בעוד באופוזיציה תקפו בחריפות את התנהלות ראש הממשלה בעקבות הפרסום, בן גביר מיישר קו עם הגרסה המכחישה של לשכת נתניהו ומפנה את אצבע מאשימה בחזרה לעבר גורמי המערכת הביטחונית.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

4
שי
לפני 23 דקות

"אזהרה מוקדמת" - הלב נשרף לגלות כמה זלזלתם בחיים שלנו! ביבי ובן גביר שמרו על שקט תעשייתי בשביל קטאר, והמחיר ששילמנו נורא מכל

הצטרפו אלינו