חדשות צבא ובטחון

הפרה נוספת: חמאס הפעיל מטען נגד הכוח, צה"ל תקף ברצועה

כלי הנדסי של צה"ל עלה על מטען שהניח חמאס באזור הקו הצהוב בצפון רצועת עזה; לא היו נפגעים | בצה"ל הגדירו את האירוע "הפרה בוטה" של הסכם הפסקת האש

כוחות צה"ל בעזה. ארכיון (דובר צה"ל)

צה"ל תקף במהלך הלילה (שני) תשתיות של ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה, בתגובה להפעלת מטען נגד כוחות צה"ל בצפון הרצועה.

האירוע התרחש אתמול, כאשר כלי הנדסי של הכוחות שפעלו באזור הקו הצהוב עלה על מטען של חמאס. כתוצאה מהפיצוץ לא היו נפגעים בקרב כוחות צה"ל.

בצה"ל הגדירו את הפעלת המטען "הפרה בוטה של הסכם הפסקת האש על ידי ארגון הטרור חמאס", ובעקבות האירוע הוחלט להגיב בתקיפות במהלך הלילה.

לפי הודעת הצבא, הותקפו תשתיות של חמאס ששימשו את ארגון הטרור לקידום מתווי טרור נגד אזרחי ישראל וכוחות צה"ל.

בצה"ל הבהירו כי כוחות פיקוד הדרום ממשיכים להיות פרוסים במרחב בהתאם להסכם הפסקת האש, וכי יפעלו להסרת כל איום מיידי על הכוחות ועל אזרחי ישראל.

תנועת עתיד לעוטף מסרה: לא נחזור לשישה באוקטובר - חמאס משתקם ומתעצם מול עינינו. המטען שהופעל נגד כוחות צה”ל הוא לא עוד אירוע נקודתי. זו עוד נורת אזהרה בוהקת: חמאס משתקם, מתעצם ובונה מחדש את יכולות הטרור שלו מול עינינו.

לא נחזור לשישה באוקטובר. לא נצפה שוב באויב מתחמש ומתבסס מעבר לגדר, לא נסתפק בתגובה אחרי כל אירוע ולא נחכה ליום שבו היכולות האלה יופנו שוב נגד תושבי העוטף.

הדרישה ברורה: לא מכניסים את מועצת השלום לרצועת עזה ולא מתקדמים לשום שלב נוסף לפני פירוז מלא של חמאס, השמדת תשתיות הטרור והבטחת ביטחון תושבי העוטף. את האיום לא מנהלים ולא מכילים - את האיום מסירים. לא נחזור לשישה באוקטובר.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

הצטרפו אלינו