חדשות בעולם

הרש"פ והמודיעין המצרי קיימו דיון על 'חזית פלסטין'

בכירים ברשות הפלסטינית קיימו לאחרונה פגישות ודיונים על מצב "הזירה הפלסטינית" ועל הבחירות המתוכננות לפרלמנט הפלסטיני ברמאללה

אבו מאזן (פלאש 90)

דיווחים ערביים חושפים כי סגנו של אבו מאזן קיים לאחרונה דיונים עם בכירים במודיעין המצרי, השיחות עסקו במצב "הזירה הפלסטינית", כולל הפעילות הישראלית ביהודה ושומרון והרחבת האחיזה בשטח, וגם בנושא הבחירות הקרובות לאספה הפלסטינית.

על פי הדיווח המגיע ממקורות ערביים מקושרים, ראש המודיעין המצרי חסן רשאד וגורמים נוספים קיימו בשבועות האחרונות שיחות עם בכירים ברש"פ, כולל עם סגנו של אבו מאזן בעצמו, חוסיין א-שייח'.

במהלך השיחות דנו הצדדים במה שהוגדר כ"מצב הזירה הפלסטינית" על רקע הרחבת האחיזה הישראלית ביהודה ושומרון, בנוסף שוחחו המצרים עם הפלסטינים על הכוונה לקיים בקרוב בחירות לאסיפה המחוקקת הפלסטינית ברמאללה, וייתכן והביעו בפניהם חשש מהגברת השליטה של חמאס בפרלמנט.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

הצטרפו אלינו