
הודעתו של שר הביטחון ישראל כ"ץ על כוונתו למנות את האלוף דדו בר כליפא למפקד פיקוד המרכז ממשיכה לעורר הדים.
העיתונאי עמית סגל מתח ביקורת חריפה על עצם ההכרזה ועל הרקע לה: "חטאו של האלוף בלוט: פעל במקצועיות ותוך הגנה על ההתיישבות, אך לא בלו״ז של הפריימריז בליכוד. פשוט שיגעון מוחלט."
סגל המשיך ותקף: "אני מציע לחשוב מה הייתה התגובה לו שר הביטחון גולן היה מודיע אצל אופירה וסרי על החלפת אלוף פיקוד דרום בגלל שהיה, לשיטתו, לא קשוב מספיק למחנה מרכזי בגוש השינוי. וכל זה ערב פריימריז בדמוקרטים."

"אי אפשר להלין על פוליטיזציה של הצבא ולהפוך אותו לריאליטי של הליכוד."
סגל אף הזכיר דברים שאמר שר הביטחון עצמו לפני כשמונה חודשים על מפקד פיקוד המרכז המכהן, האלוף אבי בלוט: "לפני שמונה חודשים אמר כ״ץ באותה תכנית על אותו אלוף: 'שתדעו לכם, אבי בלוט אלוף הפיקוד אני חושב הטוב ביותר שהיה מאז שאני זוכר 20-30 שנה שאני פעיל'."
"הערב הודח בשידור חי. מה השתנה חוץ מהפריימריז בליכוד והנשיפות של גוטליב בעורף?"
נו שר בלתי כשיר בעליל