
השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר דורש לשנות את חוק "דרכי תעמולת הבחירות", כך שיתאפשר לו להצטלם ליד שוטרים ואנשי כבאות בפעולה, במהלך קמפיין הבחירות - זאת מבלי שזה ייחשב שימוש אסור במשאבי ציבור לצרכי קמפיין, כך דווח היום (שלישי) בווינט.
על פי הדיווח, בקואליציה מקדמים החרגה של החוק, שלפיה כל שר וסגן שר יוכל להצטלם עם גורמים הנמצאים תחת אחריותו, מבלי שזה ייחשב כקמפיין פוליטי. ההצעה, שהוגשה בידי ח"כ יצחק קרויזר, חברו למפלגה של בן גביר, עלתה על רקע הפסיקות הרבות של יו"ר ועדת הבחירות והמשנה לנשיא בית המשפט העליון, השופט נעם סולברג, נגד שרים בנושא.
עוד באותו נושא
רגע לפני הבחירות: בן גביר פתח במהלך חריגיוסי בן עטר

סרוגים שוב מוכיחים שהם הפכו לאתר שמחפש רק אש ודם נגד הימין במקום לדווח אמת. כותרת מבישה ומגמתית שמנסה לייצר סכסוך איפה שאין, רק כדי להקליק על הכתבה. תתביישו לכם על הרמה העיתונאית הזולה הזאת.