חדשות פוליטי מדיני

בנט בגילוי לב: ״לא יכול לתאר את עוצמת הכאב״

ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, תיאר תגובות קשות שהוא מקבל החל מהבוקר, מצד מילואימניקים בתגובה לחוק יסוד לימוד תורה שעבר אמש במליאת הכנסת: ״תחושה של בגידה״

נפתלי בנט (יונתן זינדל / פלאש90)

‏ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, התייחס היום (שלישי) לחוק יסוד לימוד תורה שעבר אמש במליאה, בקריאה שניה ושלישית, ודיבר בגלוי על התגובות הכואבות שהוא מקבל לכך.

בדבריו הוא אמר: ״אני לא יכול לתאר לכם את עוצמת הכאב שאני שומע הבוקר ממשפחות שכולות, פצועים, מילואימניקים, אנשים שנתנו הכל למדינה. תחושה איומה של בגידה.

קואליציית דרעי-נתניהו-סמוטריץ' העבירה חוק שמציב צעירים חרדים שבחרו להשתמט, מעל כל אזרחי ישראל המשרתים והעובדים. מעל הלוחמים והלוחמות שלנו שמסכנים את חייהם. עולם הפוך. כמו סדום ועמורה״.

לסיום הוא הוסיף: ״אני רק רוצה שתדעו: אנחנו לא מתייאשים. אנחנו נלחמים כדי לתקן. בקרוב מאוד נחליף אותם, נבטל את החוק הנבזי הזה, ונדאג לחיילים שלנו. את כל מה שהם הרסו - אנחנו נתקן. ביחד״.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

5
האריה השואג
לפני 26 דקות

כולנו החלטנו לתת לגדי איזנקוט את קולנו גדי אדם ישר וצנוע אשר נלחם למען העם ולטובת העם הוא יהיה ראש הממשלה בעזרת השם !!!

הצטרפו אלינו